Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Πρωτοβουλία Αποστράτων Αξιωματικών για Ίδρυση Πολιτικού Φορέα



καλεί

    την 6 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή σε δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, όλους  όσους εκδήλωσαν την πρόθεσή τους, κατά την υπογραφή της δηλώσεως συμμετοχής τους, να αποτελέσουν τα ιδρυτικά μέλη του νέου πολιτικού φορέα:

    α. Στην Αθήνα  στο Ξενοδοχείο OSCAR,  στη στάση ΜΕΤΡΟ « Σταθμός Λαρίσης», αίθουσα ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

    β. Στην Θεσσαλονίκη στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου .

    Σκοπός της συγκεντρώσεως είναι η υπογραφή της κατά νόμο ιδρυτικής δήλωσης (Ν.3023/2002) από τον απαιτούμενο αριθμό ιδρυτικών μελών με βάση   το καταστατικό του νέου Κόμματος.
   
    Όσοι υπογράψουν την ιδρυτική δήλωση του νέου κόμματος , το οποίο θα παρουσιασθεί την 21 Νοεμβρίου 2011, θα αποτελέσουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

    Προϋπόθεση υπογραφής της δήλωσης είναι η προηγούμενη καταβολή της εγγραφής και της ετήσιας εισφοράς από κάθε μέλος συνολικού ποσού 20€ (10+10€).

     Την δήλωση δύνανται να υπογράψουν πολίτες με δικαίωμα ψήφου. Κατά την  υπογραφή της δήλωσης θα απαιτηθεί το ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, δνση κατοικίας - πόλη - Τ.Κ, επάγγελμα, έτος γεννήσεως, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο  ή  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Τα στοιχεία θα πιστοποιηθούν με βάση το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας.

      Η προσέλευση για την υπογραφή θα γίνεται από ώρας 11:00 έως 14:00 και αφορά μόνο σε όσους εγγράφησαν μέλη της Πρωτοβουλίας μας και εδήλωσαν την πρόθεση τους να είναι ιδρυτικά μέλη.

    Σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στην ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα  και να δηλώσετε έτσι έμπρακτα την θέλησή σας να απαλλαγεί η Πατρίδα μας από το φθαρμένο και εξαρτημένο πολιτικό σύστημα.    
     

Για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

  

           -Ο-                                              -Ο-
      Πρόεδρος                                 Γραμματεύς


 Νικόλαος Αλικάκος              Στέφανος Κων.Σφατίδης        
 Αξιωματικός ε.α ΣΞ                 Αξιωματικός ε.α ΣΞ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου