Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου Νο 12 : Όχι άλλα ψέματα κ Παπαδήμο


Με κατάπληξη αλλά και οργή ακούσαμε και χθες τα απίστευτα ψέματα του δοτού, υπαλλήλου της τρόικας, «πρωθυπουργού» Λουκά Παπαδήμου στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο ομόφωνα ενέκρινε το σχέδιο φυσικής εξόντωσης των Ελλήνων που ακούει στο όνομα νέα δανειακή σύμβαση. Τα ψέματα διαδέχονταν τους εκβιασμούς προς τον Ελληνικό Λαό, τους οποίους ανέλαβαν να αναπαράγουν τα πρόθυμα, μνημονιακά ΜΜΕ. Κανείς υπουργός δεν εξέφρασε έστω μια αντίρρηση. Το παλαιό και τετριμμένο πια δίλημμα υποτέλεια ή χρεοκοπία, η καλύτερα στάση πληρωμών, τέθηκε ξανά.

Ωστόσο ο υπάλληλος ''πρωθυπουργός ''δεν απέφυγε τα ολισθήματα. Έτσι δήλωσε ότι χωρίς το σύμφωνο της υποτέλειας το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, δεν θα μπορεί να αγοράσει τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα. ΑΙΣΧΟΣ. Πόσα ψέματα ακόμα θα ακούσουμε από εσάς κ. τραπεζίτη πρωθυπουργέ; Όταν είπατε χθες ότι το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού είναι 5,2 δισ.; Είστε μάλλον ο μόνος που δεν κατάλαβε ότι χάρη στις αιματηρές θυσίες του Ελληνικού Λαού, το πρωτογενές έλλειμμα έχει κατέβει και ότι η ισοσκέλιση του προϋπολογισμού είναι πλέον εφικτή – αν δεν καταβληθούν οι τοκογλυφικοί τόκοιπου απαιτούν οι δανειστές, τους οποίους υπηρετείται. Όχι άλλα ψέματα κ Παπαδήμο! Όταν είχαμε την δραχμή οι επιχειρήσεις που εισήγαγαν είδη πρώτης ανάγκης [π.χ. πετρέλαιο] 'έπρεπε να κάνουν χρήση των αποθεμάτων συναλλάγματος της χώρας. Σήμερα δεν έχουμε αυτόν τον περιορισμό .,αγοράζουν από το εξωτερικό σε Ευρώ χρησιμοποιώντας δικό τους λογαριασμό και πουλάνε στη αγορά στο ίδιο νόμισμα κράτος δε παρεμβαίνει. . Έτσι π.χ καύσιμα και φάρμακα δεν εισάγονται από το κράτος, αλλά από ιδιωτικές εταιρίες, που καταβάλουν το κόστος εισαγωγής εξ ιδίων πόρων. Το κράτος δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αυτή και άρα η πτώχευσή του δεν θα έχει επιπτώσεις.

Σύμφωνα δε με μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ, η Ελλάδα είναι αυτάρκης σε τρόφιμα.


Κατηγορείς για δημαγωγία τις λογικές, πατριωτικές φωνές που δικαίως τάσσονται κατά του συμφώνου υποτέλειας, τη στιγμή που εσύ δημαγωγείς, με τη συνεργασία των ντόπιων και ξένων εργοδοτών σου.
Το πρόβλημα της Ελλάδας και σήμερα δεν είναι οικονομικό. Είναι καθαρά πολιτικό και ηθικό. Έχει ως αφετηρία του την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, , μέχρι τον τελευταίο βουλευτή. Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα δεν είναι η αποδοχή ή όχι του συμφώνου της υποτέλειας. Η λύση είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που έφτασε τη χώρα σε αυτά τα χάλια.

Για αυτό ο ΣΕΕ καλεί όλους τους Έλληνες σε συστράτευση. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, αλλά μπορεί να είναι επιτυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου