Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

δελτίο τύπου ΣΕΕ ΡΟΔΟΠΗΣ για την 28η Οκτ 2012


ΣΗΜΕΡΑ 28η Οκτωβρίου 2012, όπως κάθε χρόνο, τιμούμε τους ήρωες του Έθνους, τους πατεράδες και παπούδες μας και όχι τόσο μακρυνά και αόριστα προγόνους, που υπό την σκέπη Της Παναγίας μας άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του κόσμου. Με το ΟΧΙ και τις μεγαλύτερες θυσίες, προτίμησαν και κατόρθωσαν την ευλογημένη ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από την απλή προσφερόμενη από φασιστικές δυνάμεις ΕΙΡΗΝΗ. Ειδικά φέτος η ‘’γιορτή’’, μας φέρνει αντιμέτωπους με μια ίδιας ποιότητος ειρήνη, όπως και πριν 70 περίπου χρόνια. Αντιμέτωπους δυστυχώς, όχι μόνο με εξωτερικούς εχθρούς και εξωτερικά όπλα, αλλά με τους συνεργούντες σημερινούς άρχοντες και πολιτικά κρατούντες, που, παρότι ευαγγελίζονται αυτήν, πρακτικά μας έχουν οδηγήσει τρομοκρατικά σε μια ολοέν και δυσβάστακτη βιούμενη από τον απλό λαό, νέα κατοχή.

ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ στους αξίους προγόνους μας.
ΜΟΜΦΗ στους εναντίους του ενδόξου θελήματος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ενός λαού αλλά ολόκληρου του υγιούς κόσμου, που καλείται ΚΑΙ ΤΩΡΑ να αντισταθεί στον νέο αγκυλωτό σταυρό. Πανελλαδικά, πανευρωπαϊκά, παγκόσμια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ και ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στην καλή μας Παναγία, να σκέπει το Έθνος και να δώσει ελπίδα και δύναμη, στον πονεμένο, αδικημένο και διωκόμενο λαό μας.



Κώστας Μυστακίδης

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι οι αγώνες των προγόνων μας και οι θυσίες των αμέτρητων Αγίων και Εθνομαρτύρων αυτού του τόπου να μας αφυπνίσουν επιτέλους και να ξαναζωντανέψουν μέσα μας τις ξεχασμένες από πολλούς αξίες του ελληνορθόδοξου τρόπου ζωής...
    Υπέρ πίστεως και πατρίδος και τότε και τώρα και πάντα.
    Καλή δύναμη και καλή λευτεριά!

    Μ.Λυμπερής

    ΑπάντησηΔιαγραφή