Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

οι φήμες για το πιο μυστηριώδες μνημείο των ΗΠΑ

το σχέδιο, εν εξελίξει ... 

Η Τζόρτζια των ΗΠΑ μπορεί να περηφανεύεται ότι διαθέτει το πιο μυστηριώδες, αμφιλεγόμενο και σκοτεινό μνημείο σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, το οποίο έχει γίνει εξακολουθητικά αντικείμενο ερευνών, φημών και συνωμοσιολογικών θεωριών.

Οι 6 όρθιοι γρανιτένιοι όγκοι που στέκονται λίγο έξω από την πόλη Έλμπερτον τοποθετήθηκαν εκεί το 1980: 1 κεντρικός στύλος, τέσσερις περιφερειακοί και μία κορωνίδα, η οποία φέρει και στις τέσσερις επιφάνειές της επιγραφές γραμμένες σε τέσσερις διαφορετικές αρχαίες γλώσσες, οι οποίες επαναλαμβάνουν το ίδιο ρητό: «Είθε ετούτοι οι στύλοι να γίνουν ο καθοδηγητικός φάρος στην Εποχή της Λογικής».

Οι δε 4 περιφερειακοί στύλοι φέρουν και αυτοί επιγραφές σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, όπου διατυπώνονται σε 10 κατευθυντήριες γραμμές-εντολές, οι οποίες έχουν γίνει αφορμή για φήμες οι οποίες ξεπερνούν τα σύνορα της βορειοανατολικής Τζόρτζια.


Οι γρανιτένιοι ογκόλιθοι της Τζόρτζια είναι την ίδια στιγμή αστρονομικό παρατηρητήριο, αλλά και χάρτης προς την ανοικοδόμηση του πολιτισμού. Μαζί του έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγοι αποκρυφιστές και μανιακοί με την Αποκάλυψη, ενώ το μνημείο έχει χαρακτηριστεί από άλλους μελετητές του ως «πρίσμα νοήματος».

Στο επίκεντρο ωστόσο όλης αυτής της σύγχυσης που το περιβάλλει άρχει το μεγάλο ερωτηματικό: ποιος βρίσκεται από πίσω του; Ποιος συνέλαβε, σχεδίασε και χρηματοδότησε την ανέγερση του μνημείου;

Συνωμοσιολόγοι έχουν κατά καιρούς υποστηρίξει ότι ο άνθρωπος πίσω από το μνημείο είναι μέλος της μυστικής κοινότητας των Ροδόσταυρων και ότι οι ογκόλιθοι είναι μέρος της απόκρυφης παράδοσής τους.

Μάλιστα, εσχάτως έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται ειδική παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα το μνημείο, όπου κάνει την εμφάνισή ο «ντόπιος» ιστορικός Ρέιμοντ Ουάιλι, ενώ κυκλοφορεί και ειδικό βιβλίο με τα διασημότερα μεγαλιθικά μνημεία των ΗΠΑ, όπου γίνεται αναφορά και στο συγκεκριμένο μνημείο.

Πηγή


f το 6ο γράμμα της αλφαβήτου... η ταυτότητα της φωτο, τυχαία το f 3 φορές... (ff_guidestones_f)



αλλά... (όσον αφορά την σωτηρία των ανθρώπων, άσχετα του βιολογικού αναπόφευκτου τέρματος) 



αναφέρει Η Παναγία: .... Του είπε όμως, ότι θα βρεθεί η εικόνα μετά τον μεγάλο Πόλεμο, όταν η Κωνσταντινούπολη γίνει κονιορτός (σκόνη), και μείνει το 1/3 της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου