Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εν αναμονή απάντησης …


Επιστολή που απέστειλε το μέλος του Συνδέσμου μας (Σύνδεσμος ΤΧ) Υπτγος ΤΧ εα Ιωάννης Χατζής προς τον πρέσβη της Γερμανίας στη χώρα μας  


Προς :  Αξιότιμον Κύριον Υπτγος  ΤΧ εα Ιωάννης Χατζής  ΔρRoland WegenceΜηχ. Ηλεκτρ. Ε.Μ.Π. Πρέσβην της Γερμανίας στην Ελλάδα Μακεδονίας 98 ΠΑΠΑΓΟΥ  210 6250117 Παπάγου 13-2-2012 


Αξιότιμε Κύριε Πρέσβη , Με την ελπίδα ότι θα ενημερώσετε την Κυβέρνησή σας , Σας γνωρίζω ότι : 


1.Γεννήθηκα το 1926 και το 1940 – 41 έζησα σε ηλικία 14 – 15 ετών όλο το μεγαλείο της πατρίδος μου ,καθώς και την συμπεριφορά του στρατού σας και της τότε κυβερνήσεως σας , με την πλήρη εφαρμογή της διαταγής τουHITLER : “SEIEN SIE BRUTAL” .


2.Εκείνα τα οποία εσείς πιθανώς δεν γνωρίζετε , είναι οι αποφάσεις της τότε κυβερνήσεως Σας ,όπως : 
α.Χρεώσατε στην Ελληνική Κυβέρνηση ,
εκτός από τα έξοδα του στρατού κατοχής και τα έξοδα του AFRICA CORP.
β.Πήρατε δάνειο το οποίο ουδέποτε εξοφλήσατε , εξαντλώντας έτσι την οικονομία μας , σε σημείοπου ο πληθωρισμός έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη (συν. Χαρτονόμισμα 100 δισεκατομμυρίων δρχ. με το οποίο αγόρασα έναθερμόμετρο). 
γ. Δεν δώσατε πολεμικές αποζημιώσεις , ούτε για τις καταστροφές της υποδομής και την οικονομίατης χώρας , ούτε για τα εγκλήματα του στρατού σας : Κάνδανος , Καλάβρυτα , Δίστομο για να αναφέρω μερικά μόνον. 
δ.Το χειρότερο όμως και εγκληματικό που υπερκαλύπτει ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ είναι ότι εκτός των άλλων , πήρατε το 1940-41 όλη την παραγωγή σίτου , καλαμποκιού , λαδιού με αποτέλεσμα να επέλθει ΛΙΜΟΣ , ο οποίος προκάλεσε τον εκ πείνης θάνατο τουλάχιστον 480.000 ανθρώπων και επί πλέον τον κλονισμό της υγείας και την ανάπτυξη των μικρών παιδιών , των οποίων η υγεία δεν απεκαταστάθη σχεδόν ποτέ (συν. Φωτογραφία). Σχεδόν γενοκτονία. 


3.Και όμως ο Ελληνικός Λαός παρά και την απόπειραν των Σλάβων να κατέβουν στην Μεσόγειο , χάρις στις άξιες ηγεσίες και έναντι βαρυτάτου τιμήματος σε αίμα , αντεπεξήλθε και ξανάχτισε την χώρα , παρ΄όλον ότι η αφρόκρεματης νεολαίας μετανάστευσε. 


4.Ένα σημαντικό ποσοστό εργάσθηκε και εργάζεται στη χώρα Σας. Είναι κλέφτες , τεμπέληδες ; Ύβρεις πουαπευθύνονται στον Ελληνικό Λαό , όχι μόνον από ανεύθυνα ΜΜΕ , αλλά δυστυχώς και από τις ηγεσίες των ηγετών τωνκρατών της ΕΕ και προπαντός της χώρας Σας , η οποία ζήτησε την τοποθέτηση ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ προσβάλλοντας έτσι , όχιμόνον την ηγεσία , αλλά και τον Ελληνικό Λαό. 


5.Οι σύμμαχοι του 1ου Παγκοσμίου πολέμου , τον οποίον εσείς κηρύξατε , σας έβαλαν προσβλητικούς όρους,πράγμα που οδήγησε τονHITLER στην ηγεσία της χώρας σας με τις γνωστές συνέπειες. 


6.Οι δυσβάστακτοι και προσβλητικοί και βαρύτατοι για το βιοτικό επίπεδο του λαού όροι των Μνημονίωνανέβασαν την Αριστερά στο 35 %. Όμως ο Ελληνικός Λαός που τον βρίζετε , δεν την ακολούθησε και εψήφισε «ΝΑΙ» στομνημόνιο. 


7.Τα δικά σας αμαρτήματα , ιδίως τα οικονομικά , εκτός εκείνων που προανέφερα , τα γνωρίζετε καλύτερααπό εμένα. Αν όμως διαφωνείτε , μπορώ να σας αναφέρω μερικά , για τα οποία ευθύνονται όλες οι ηγεσίες των κρατών της ΕΕ , με προεξάρχουσα την δική σας. Παρ΄όλον ότι η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , είναι μεν σωτήρια για εμάς , δεν παύει όμως να είναιμιαεπικερδής μακροχρόνιος επένδυσις .


8. Δεν είμαι οικονομολόγος , για να διατυπώσω προτάσεις , και θεωρώ ότι δεν έχω αρμοδιότητα νασυμβουλεύσω αρχηγούς κρατών. 


Γι΄αυτό και προτιμώ να προτείνω την συμβουλή του Χριστού προς τον όχλο , που ήτοέτοιμος να λιθοβολήσει την πόρνη «Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ» Μετά τιμής  


ΥΓ Για όλα τα ανωτέρω μπορούμε να έχουμε μια πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση , εάν συμφωνείτε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου