Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Το τελευταίο παράσημο


Δυο σκέψεις για την άδικη καρατόμηση των συμμαθητών μας, τάξεως ‘81…

Την Ελλάδα, την αγαπημένη μας Πατρίδα όπως την ξέραμε κάποιοι έχουν βάλει σκοπό και βιάζονται να την αλλάξουν. Μία από τις πινελιές ήταν και η τελευταία πράξη του δράματος. Με μια μονοκονδυλιά αδιάκριτη και άχαρι και ανθελληνική και απάνθρωπη (και αντιεπαγγελματική και αντικρατική και αντιεθνική…) προχώρησε η κυβέρνηση στην διαγραφή από τις τάξεις των ΕΔ, αποστρατεύοντας των καθόλα πανάξιων συμμαθητών μας από την ενέργεια.

Σαν ομάδα, σαν οικογένεια συμπονέσαμε και με τον επίλογο του ‘’πρέπει’’ ή του ‘’έγινε’’ , γραμμένο εκ του ασφαλούς από εμάς κι εσείς με λογική πικρία, η ζωή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.



Σε μια Πατρίδα δύο σκελών, κρατικής υπόστασης και εθνικής, ο καθένας σας έδωσε όλην του την ικμάδα, ψυχής τε και σώματος.

Και στο τέλος της υπηρεσίας, ο αποδέκτης όλου αυτού του κόπου, παρασημοφορεί. Η Ελλάς ευγνωμονούσα παρότι ως πεσούσα δρυς ξηλεύεται, παραδίδει ‘’σήμερον’’ ένα παράσημο που δεν φαίνεται για να έχει μια τιμή από τους εξετάζοντες την προσφορά κοσμικώς. Αυτό το αόρατο παράσημο έχει αξία που δεν πέφτει. Αιώνια.

Το ίδιο (δυστυχώς) έλαβαν από αρχαίων χρόνων, όσοι δουλέψανε για την υγεία του Σώματός Της, μέσα στο οποίο μετέχουμε σαν μέλη, σαν κυτταράκια. Έχει γεύση πικρή κοσμικώς, αλλά πνευματικά, είναι γλυκύτερο από νέκταρ και αμβροσία.      
Κι ο Καποδίστριας φονευθείς, κι ο Κολοκοτρώνης φυλακισθείς κι ο Μακρυγιάννης και όλοι οι ήρωες πολεμιστές του ’21 και μετέπειτα, ο Ίων Δραγούμης και Παύλος Μελάς… και δεν συνεχίζω για να μην έχουμε διαρροές τάχα υποκειμενικές, παρασημοφορήθηκαν.

Εκεί στην αντικειμενικότητα, μονολογεί ο Ίων Δραγούμης…  αγαπώ το έθνος, μισώ το κράτος. Βαρηά κουβέντα, αληθινή όμως, έτοιμη η πρόταση να βιωθεί και από εσάς, εάν και όταν (και μακάρι το δυνατόν συντομότερον) καταλαγιάσει η πικρή γεύση. Κι αυτό, γιατί τα πράματα, δεν είναι μονοδιάστατα

Ένα Σώμα, που διέθετε σαν ΕΔ, λιονταρίσια καρδιά (στρατιά) ηλιόλουστη και φωτεινή ανδρειότητα στην θάλασσα (ΑΣΔΕΝ) κι ένα ηλιόλουστο και φωτεινό κομανταρέικο υπόστρωμα ΥΓΙΕΣ (ΓΕΠΣ) που θα ερχόταν στην επιφάνεια και θα έφερνε υγεία στην επιδερμίδα. Προτιμήθηκε όμως κυβερνητικώς να ‘’αλλάξουν’’ τον καιρό σαν HAARP και να γίνει βαρύς νεφελώδης. Να αποκρύψει και ‘’δύσει’’ βιαίως τους Ηλιόπουλους, να αφαιρέσει την καρδιά που δεν μασούσε.

Όντως έτσι θέλουν οι κοσμοκράτορες την Ελλαδίτσα (και ΜΑΝΑ) μας… ασθενή, λεπρή, μαγαρισμένη από αντίχριστο και ανθελληνικό πνεύμα, ισλαμοποιημένη. Κι η μεθοδολογία και εγχείρηση ‘’πέτυχε’’ με την αφαίρεση ακτίνων και δύναμης. Εσάς.

Τους ενοχλούσε η παρουσία σας που υποσχόταν εξυγίανση, αφού η πολιτική βάλθηκε να ασθενήσει και ‘’τελειώσει’’ μια και καλή αυτήν που αντιστέκεται ΑΚΟΜΗ στην σκοτεινή κοσμοκρατορία τους.

Κι όποιος ασχολήθηκε έστω και λίγο με τα πνευματικά, βρήκε συμφωνούντα τον νέο μας άγιο, όχι μόνο στον εντοπισμό των δολίων σχεδίων αλλά και στην άνωθεν ερχόμενη λύση.    


Εργάτες του θείου σχεδίου vs εργάτες του άλλου.

Κι η ψυχούλα σας διάλεξε σωστό στρατόπεδο. Ποιος από σας δεν θα λυπόταν αν αναγκαζόταν άκον να ‘’υπηρετήσει’’ το ανθελληνικό, βροτοκτόνο και ιδίως ψυχοκτόνο  σχέδιο;

Μη λυπάστε από την πίκρα, χαρείτε την παρασημοφόρηση από την αγαπημένη Ελλάδα.

Σαν τρίχα στο ζυμάρι και στην σούπα, την σούπα της παγκοσμιοποιήσεως διά του εθνομηδενισμού, σας αφαίρεσαν από το στρατιωτικό εν ενεργεία γίγνεσθαι.

Ποιος λογικός δεν διακρίνει ότι ένα κομμάντο σαν ΓΕΠΣ ενοχλεί την ΝΤΠ; Γιαυτό και στην θέση του βάλανε έναν εργολάβο. Δεν έχω τπτ με τον κύριο, νέο ΓΕΠΣ, αλλά διακρίνω που το πάνε οι τοποθετήσαντές τους (ΓΕΣ και ΓΕΠΣ).

Πρώτη ‘’δουλειά’’ του νέου Α’ΓΕΣ η αποκέντρωση (πιασάρικη καραμέλα, ‘’γλυκύτερη’’ η καρέκλα). Μετά την αποκέντρωση, ας συνοικήσει η ΑΣΔΥΣ στο πεντάγωνο και δοθούν στον δήμο οι εγκαταστάσεις… Άραγε για τους αστέγους Έλληνες; Οφθαλμοφανώς πλέον και χωρίς ντροπή, ΟΧΙ. Για τους εισβολείς ‘’χαϊδεμένους’’ * από ΕΚΟ και ΜΚΟ . Εγκληματική Κυβερνητική οργάνωση και ‘’μη’’ κυβερνητικές οργανώσεις με τον ίδιο χορηγό ‘’πατέρα’’ σόρο και τους ίδιους στόχους. Τόπε ο κίσσιγκερ. ΔΕΝ θα υπάρχει Ελλάδα το 2018.

Έτσι νομίζει βέβαια (αν δεν αντιδράσουμε και δεν πάρει η Παναγία την σκούπα**) έτσι σχεδίασαν έτσι ταχέως υλοποιούν, φυσικά χωρίς να λογαριάζουν τον ‘’ξενοδόχο’’. Και πάλι, θα θέλατε, το σηκώνει η συνείδησή σας και ο όρκος που δώσαμε αμούστακα παιδιά και υπηρετήσαμε όσα χρόνια εδέησε η Πατρίς, να εργαστείτε/ούμε προδοτικά; ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ και βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά, πως ΟΧΙ. Κι Ο Θεός σας φύλαξε. Η έχουσα το τιμόνι της Ελλάδος Υπέρμαχος Στρατηγός, σκέπη της Πατρίδας, σας προστάτεψε.

Το ‘74, υποβρύχιο ακριβώς κάτω από τα αποβατικά, ζητάει άδεια να τορπιλίσει και ματαιώσει την απόβαση… ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ. …τρέξτε στην Ρόδο η οποία (προς)βάλλεται. Και πήγαν εκεί, και δεν έτρεχε τπτ. Ποιανού δγή ήταν; Ποιος στρατιωτικός ‘’συμφώνησε’’ με τον προδότη πολιτικό; Στα ΙΜΙΑ; Έπρεπε να δεχτούν την σημαία να την πάρει ο αέρας; Στην αποχώρηση του Δρούτσα υφυπουργού εξωτ. αμφισβήτησε την νομιμότητα κυριαρχίας μας επί 114 νησίδων / βραχονησίδων κοκ… και τώρα; Δεν μας έχουν δείξει δείγματα γραφής οι πολιτικοί; Μην βιαστείτε από κεκτημένη ταχύτητα ‘’στρατιώτη’’ να τους δικαιολογήσετε, γιατί η ιστορία γράφεται. Και συνεχίζεται να γράφεται.

Σας επαινούμε για το τελευταίο σας παράσημο, όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι συμμαθητές μαζί με όλον τον φιλόπατρι λαό. Σας τιμά και σας ευχαριστεί που δεν ανοίξατε κερκόπορτες, που δεν γίνατε ριψάσπιδες, όπως διατάσσουν τους επομένους από σας ε.ε.

Σαν ε.α. προσκαλείστε για το άλλο, το όντως τελευταίο παράσημο*** (συνέχεια της βιωτής σας, ανεξάρτητα φερόμενης στολής). Της τρίτης Μητέρας, μετά την υπερήφανη βιολογική σας μάνα, την φυσιολογική Μητέρα πατρίδα. Την Μητέρα του Θεού και δική μας, γλυκειά Παναγία. Υπερμάχο Στρατηγό. Της το οφείλετε, το οφείλετε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας. Στην ευλογημένη Πατρίδα, στον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αγώνα, που δεν τελείωσε.

Καλοί πολίτες. Άλλαξε μια σελίδα. Η ιστορία ΔΕΝ υπεγράφει ακόμη από Τον έχοντα τον τελευταίο λόγο.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αδέλφια της ίδιας οικογενείας.            

Σας ευχαριστούμε. Είμαστε περήφανοι (εν Κυρίω) για σας.

---


…Ο λαός σοφά λέει, πως το πουκάμισο είναι πιο κοντά στο δέρμα από την μπλούζα. Κάνε λοιπόν πρώτα το καλό στα αδέρφια σου, σ’ αυτούς που έχουν την ίδια πίστη με σένα, στη συνέχεια στους συγγενείς, μετά στους γείτονες και μετά στους ανθρώπους που είναι μακριά από εσένα, όσον αφορά την πίστη και το αίμα, και μετά στους ανθρώπους που ζουν στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου.

   Ας μην είμαστε, όπως εκείνοι, που ονομάζονται διεθνιστές και είναι έτοιμοι να κάνουν το καλό σ’ εκείνους που είναι πιο μακριά, ενώ τα αδέρφια μας, τα πλησιέστερα στο αίμα και την πίστη, τα αφήνουν αβοήθητα, να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν.*


…Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός.

Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ο καημένος σκούπιζε και έλεγε:

«Παναγία μου, τι θα γίνει μ' αυτήν την κατάσταση;». Μία φορά που προσευχόταν με πόνο στην Παναγία,* βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα - ήταν η Παναγία - πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε. Του παίρνει την σκούπα από το χέρι και του λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε η Παναγία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου