Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

περί ιών και ηλεκτρομαγνητικών….


πέφτοντας πάνω στο … 



που προτείνει, κοσμικός ων, περισσότερη πνευματικότητα, δυο συνειρμικές σκέψεις….

Γνωρίζοντες και διακρίνοντες με ξεκαθαρισμένες έννοιες, (αφού πολλάκις εκφωνούμε …τὰς ψυχὰς ἡμῶν ἁγίασον, τὰ σώματα ἅγνισον, τοὺς λογισμοὺς διόρθωσον, τὰς ἐννοίας κάθαρον καὶ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ πάσης θλίψεως, κακῶν καὶ ὀδύνης. Τείχισον ἡμᾶς ἁγίοις σου Ἀγγέλοις, ἵνα τῇ παρεμβολῇ αὐτῶν φρουρούμενοι καὶ ὁδηγούμενοι καταντήσωμεν εἰς τὴν ἑνότητα της πίστεως καὶ εἰς τὴν ἐπίγνωσιν της ἀπροσίτου σου δόξης, ὅτι εὐλογητὸς εἶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν

…εκ του προφητάνακτος ψαλμωδού , συλλέγουμε και αφού συμ-φωνούμε, ομολογούμε: …. ἐν σκέπῃ τῶν πτερύγων σου σκεπάσεις με  (16)

ὡς ἐπλήθυνας τὸ ἔλεός σου, Θεός· οἱ δὲ υἱοὶ τῶν ἀνθρώπων ἐν σκέπῃ τῶν πτερύγων σου ἐλπιοῦσι. (35)

Ἐλέησόν με, ὁ Θεός, ἐλέησόν με, ὅτι ἐπὶ σοὶ πέποιθεν ἡ ψυχή μου καὶ ἐν τῇ σκιᾷ
τῶν πτερύγων σου ἐλπιῶ, ἕως οὗ παρέλθῃ ἡ ἀνομία. (56)

σκεπασθήσομαι ἐν σκέπει τῶν πτερύγων σου. (60)

ὅτι ἐγενήθης βοηθός μου, καὶ ἐν τῇ σκέπῃ τῶν πτερύγων σου ἀγαλλιάσομαι. ἐκολλήθη ἡ ψυχή μου ὀπίσω σου, ἐμοῦ δὲ ἀντελάβετο ἡ δεξιά σου. αὐτοὶ δὲ εἰς μάτην ἐζήτησαν τὴν ψυχήν μου, εἰσελεύσονται εἰς τὰ κατώτατα τῆς γῆς· (62)

ὑπὸ τὰς πτέρυγας αὐτοῦ ἐλπιεῖς· ὅπλῳ κυκλώσει σε ἡ ἀλήθεια αὐτοῦ. (90)

μετά δε αυτά τα της προσευχής και ψαλμών ας πούμε θεωρητικά, παρότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αμφισβήτηση καθότι θεόπνευστα και φιλάνθρωπα, έρχονται οι ψαυστές επιστημονικές μετρήσεις για το Άγιο Φώς του Ρώσου φυσικού Αντρέι Βολκόβ το Μεγάλο Σάββατο του 2008

...κι εμείς, τυπώνοντας το σημείο του Σταυρού εφ’ημών (όταν γίνεται ορθά και ορθόδοξα) με εκείνην την οριζόντια ευθεία που ‘’σκεπάζεται’’ η καρδία (το κέντρο της πνευματικής και φυσικής ζωής), με το: ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ από το ένα άκρο στο άλλο [από δεξιά (πρακτικά) και ορατή επίγνωση έως αριστερά και αόρατη επίγνωση], Αυτό το ίδιο, το Ζωοποιούν που παρέχει και το ζειν και το ευ και μακαρίως μετά Αγίας Τριάδος, ζειν (κι όχι προτεσταντικά ή γιαχωβαδίστικα ευ επί γης και ΜΟΝΟ, και χωρίς μετεχόμενο Χριστό εκ του Αγίου Ποτηρίου) σκέπει την ολότητα του ανθρώπου.    

Η άνω όμως θέληση (που θέλει τους πάντας σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν) χρειάζεται και την δική μας σύμπραξη. Την δική μας συνεργασία κατά την ελευθερία που μας παρασχέθηκε.  

Και ξεκινάμε από την πρώτη κιόλας πρόταση της Αγίας Γραφής…. ΕΝ ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν. 2 ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου, καὶ πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος. (Γεν.α’) και ως άχρονος και ‘’νυν’’ ως αιώνιο παρών καλό είναι να νοήσουμε ότι το επεφέρετο δεν είναι αόριστος και παρελθόν, αλλά ενεστώς διαρκείας με μας να κινούμαστε σε αντίθετη φορά (προς συνάντηση, βαδίζοντες τον δρόμο επιστροφής / μεταστροφής του νοός – της έννοιας της μετανοίας - ) πραγματούμενο όσο εργαζόμαστε το…  ευθείας ποιείτε τας τρίβους. Τότε η ‘’καλύπτρα’’ φυσικοπνευματικής υφής, σωματικής και ενεργειακής όπως το φωτόνιο με διττή φύση (ΚΑΙ σωματίδιο ΚΑΙ κύμα) ενεργοποιείται με την ακρόαση και τήρηση των θείων εντολών που κι αυτό ολοέν και λεπτύνεται, όσο ανεβαίνει η ποιότητα του καθέτου σκέλους του σταυρού, προσευχή (κεφάλι κορωνίδα) και νηστεία (βάση κοιλία).        

Αναβλύζει και κατέρχεται το Άγιο Φως εξ ουρανού με σύμπραξη εκ του Παναγίου Τάφου, (ως κάθετη διάσταση) και περιέρχεται επιφέρεται επί των υδάτων οριζόντια για να δώσει χαρίσματα πρακτικά (Λεία) και θεωρητικά (Ραχήλ) όπως προτυπώθηκε στις Γραφές (με τον τεκνοποιούντα πατριάρχη Ιακώβ, που υπέχει ως τύπος του Αγίου Πνεύματος, μετά τον τύπο του Πατρός Αβραάμ (πατέρα δύο διαθηκών) και τον τύπο του Υιού στο πρόσωπο του Ισαάκ (υπακουου υιού έως θανάτου) … δίνοντας συνολικά, άλλο και εκτιμώ βαθύτερο νόημα στο Άγιο Φως (κι όχι όμοιο αυτό των αναπτήρων) …. Σταυρός το γίου Φωτός .

Με εμάς, όχι ατρώτους βιολογικά, παρότι, όπου ο Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις… και κοσμικά νοούμενους υπερανθρώπους που θάθελαν οι κοσμοκράτορες με το δικό τους εμ-βόλιο να τροποποιήσουν το dna μας και ανεπανάληπτη και μοναδική κλίμακα δοθείσα στο πρόσωπό μας, αλλά δι εμ-βολίου παιδείας καινουθεσίας Κυρίου, ανθρώπους που ως ονομασία σηματοδοτεί το ανθρ (του ανδρός) και το ωπος (την όψη) δλδ Του Κυρίου Ανδρός και Σοφού, την ομοιότητα… προσκαλώντας μας να εγγίσουμε την ακρίβεια της μορφής που κατ’εικόνα ελάβαμε και να το φτάσουμε χάριτι στο καθ’ωμοίωσιν.

Ωδίνει ο πνευματικός πατήρ έως ου μορφωθεί Ο Χριστός εν ημίν…. κι εμείς αδιακρίτως αντιστεκόμαστε σε αυτήν την προσπάθεια. Παρά δε την αδυναμία και πάμπολλες αστοχίες και χλιαρή πίστη και ανύπαρκτη μετάνοια, ελπίζουμε στην μακροθυμία και έλεος Του Κυρίου μας…  

Με μια προοπτική τελείωσης, αρχομένης με κάθαρση και φωτισμό, φυσικά δι ευχών… Ὑπερένδοξε, ἀειπάρθενε, εὐλογημένη Θεοτόκε, προσάγαγε τὴν ἡμετέραν προσευχὴν τῷ Υἱῷ σου καὶ Θεῷ ἡμῶν, καὶ αἴτησαι ἵνα σώσῃ διά σοῦ τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Ἡ ἐλπίς μου ὁ Πατήρ, καταφυγή μου ὁ Υἱός, σκέπη μου τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον, Τριὰς ἁγία, δόξα σοι.

Τὴν πᾶσαν ἐλπίδα μου εἰς σὲ ἀνατίθημι, Μήτηρ τοῦ Θεοῦ, φύλαξόν με ὑπὸ τὴν σκέπην σου.



----


[επειδή είμαστε φωτόνια με σωματιδιακή και κυματοειδή δομή (δύο φύσεις εις εν), παρά την πολύ λάσπη που έχει κρύψει τον εν ημίν θησαυρό, συσχετιζόμενα με την πνευματική περίοδο που διανύουμε αλλά και όλα αυτά που έγιναν πιο φανερά, ''καταλάθος'' τώρα, τα κουβαλάμε ως αποσκευή (ο καθένας με το δικό του βάρος)  ανεβαίνοντας το όρος... Ιδού αναβαίνομεν εις Ιεροσόλυμα….


37 ῾Ιερουσαλὴμ ῾Ιερουσαλήμ, ἡ ἀποκτέννουσα τοὺς προφήτας καὶ λιθοβολοῦσα τοὺς ἀπεσταλμένους πρὸς αὐτήν! ποσάκις ἠθέλησα ἐπισυναγαγεῖν τὰ τέκνα σου ὃν τρόπον ἐπισυνάγει ὄρνις τὰ νοσσία ἑαυτῆς ὑπὸ τὰς πτέρυγας, καὶ οὐκ ἠθελήσατε. 38 ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος. 39 λέγω γὰρ ὑμῖν, οὐ μή με ἴδητε ἀπ᾿ ἄρτι ἕως ἂν εἴπητε, εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου. (Ματθ.κγ’)

[και δεν αφορά ΜΟΝΟ ως θρήνος της επιγείας ιερουσαλήμ, (άλλωστε τι να λυπηθεί, πέτρες και ξύλα; ) αλλά ιδίως της πνευματικής απώλειας της ψυχής, της κάθε ψυχής, που επιμένει να δρα εξωστρεφώς και σύμφωνα με την φυγόκεντρο (υπακούοντας στον άλλον εμ-πνευστή και διαβολέα) κι όχι της κεντρομόλου που θέλει να συμμαζέψει υπό τας πτέρυγας και σκεπάσει τα τέκνα της… και οδηγήσει δια Σταυρού στην Ζωή και άνω ιερουσαλήμ… ]  

όντως εκ του μη όντος στο είναι…  ημάς παρήγαγε... και λαβόντες το είναι μας από το Τριαδικό Ένα


ΕΝΑ
ΕΙΝΑΙ 

ενεσπάρησαν αυτά τα δύο Ι στην φύση μας.... μετά από αυτό, έχουμε μόνο αυτές τις δύο επιλογές που φαίνεται ως δρόμος... Είναι το Ι της κεντρομόλου (Ιησούς) που οδηγεί στην υπερφύση ή πάλι Ι, της φυγοκέντρου (εκτός σκέπης και Ζωής) όπου το Ι τάγμα των δαιμόνων ''οδηγεί'' τον κόσμο που πείθετε σε αυτούς στην παραφύση και παράλογο, με εμάς τελικά, να έχουμε την απόλυτη ελευθερία να ''κρεμάσουμε'' την ζωή μας ή στον ζωηφόρο και ζωοπάροχο Σταυρό προς ανάσταση (9) ή στους δερμάτινους χιτώνες προς απώλεια (6)....

Ιούδας ισκαριώτης, κατά Θεόν παιδαγωγία και εμβόλιο (δύο όψεις και προοπτικές) ]. 

περί συχνοτήτων... Για το δίκτυο του κόσμου 


Ο πόλεμος ημών είναι πολύπονος, είναι μεγάλη και αδιάλειπτος επιστήμη. Απαιτείται και σοφία αλλά και απλότης. Εάν η ψυχή αγαπήση την ταπεινότητα τότε όλα τα δίκτυα των εχθρών διαλύονται και όλα τα οχυρά των κρημνίζονται. Ο πόλεμος είναι μεν πεισματώδης, αλλά μόνον δια τους υπερηφάνους. Δια δε τους ταπεινούς είναι εύκολος, διότι αυτοί έχουν αγαπήσει Τον Κύριον, και Αυτός δίδει εις αυτούς το ισχυρόν όπλον Του, την χάριν Του Αγίου Πνεύματος, την οποίαν φοβούνται οι εχθροί, διότι τους κατακαίει.

2 σχόλια:

  1. πάτησα στην τελευταία λογικότατη πρόταση (και φαντάσου ότι είναι κοσμικός) .... θέλει περισσότερη πνευματικότητα παρά τον περασμένο αιώνα.... φαντάσου. Κι έτσι είναι... (αγιογραφικά) επλεόνασεν η αμαρτία, υπερπερίσσευσεν η χάρις... (στην φυσική με ίχνος πνευματικής αληθείας) όσο πιο έντονο είναι το φως τόσο πιο έντονες είναι και οι σκιές...

    μελετητής είναι ο άνθρωπος κοσμικώς... αλλά εκών άκον... μούδωσε ''πάτημα'' να πω τα δικά μας

    (λογικό να δεχθεί επίθεση ότι τάχα αυτά που λέει είναι αντιεπιστημονικά.... όχι που δεν θα βρίσκανε άλλα ''πατήματα'') άλλωστε, άγονο δένδρο δεν πετροβολιέται.... και πάντα υπήρχε αυτή η δυνατότητα της έτερης άποψης ''επιστημονικώς'' αποδεικτέα. Το θέμα είναι να μας ερεθίσει ψυχωφελώς να περάσουμε από την (πλάγια) έρπουσα άπ-οψη (δεκτές αρκετές) στην ΜΙΑ έπ-οψη... εκ των άνω και ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρ Μέτσης:
    "Η τεχνολογία δεν μεταδίδει τη νόσο,
    αλλά η ενέργεια της συχνότητας (60 GHz)
    απορροφάται από τον οργανισμό"

    Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να δημοπρατήσει τις νέες συχνότητες 5G, προκειμένου να μη χάσει το «τρένο της ανάπτυξης και της προόδου», ασθενείς με κορονοϊό που βρίσκονται σε περιοχές όπου λειτουργεί η τεχνολογία 5ης γενιάς κάνουν λόγο για στερητικό σύνδρομο οξυγόνου.

    Όπως διευκρινίζει στη «δημοκρατία» ο μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος και μηχανικός περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης, η τεχνολογία 5G δεν προωθεί ούτε μεταδίδει την ασθένεια, αλλά η ενέργεια της συχνότητάς της απορροφάται από το οξυγόνο.

    «Η συχνότητα των 60 GHz έχει μήκος κύματος ίδιο με αυτό των μορίων του οξυγόνου, γεγονός που προκαλεί επίδραση. Τα μόρια του οξυγόνου στροβιλίζονται κάτω από τις συχνότητες των 60 GHz και φαίνεται να δημιουργούν πρόβλημα στην απορρόφηση του οξυγόνου από τους πνεύμονες ή μάλλον στην οξυγόνωση του αίματος» εξηγεί.

    Το πρόβλημα που παρατηρείται στους ασθενείς που εισάγονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, σημειώνει ο δρ Μέτσης, παρουσιάζεται από τους πολλούς επιστήμονες ως έλλειψη οξυγόνου και όχι ως αναπνευστική αδυναμία των πνευμόνων.

    Πάντως, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι η πρώτη πόλη που εφάρμοσε την τεχνολογία 5G και με συχνότητες 60GHz ήταν η πόλη Ουχάν στην Κίνα, όπου οι νεκροί από τις επιπλοκές του Covid-19 ξεπέρασαν τους 40.000.

    «Η μελέτη του Ισπανού βιολόγου Bartomeu Payeras i Cifre για την έξαρση της πανδημίας στο κρατίδιο Σαν Μαρίνο, όπου εφαρμόσθηκε σχεδόν καθολικά η 5G από το 2018, αλλά και η επίδραση που έχει η συχνότητα 60 GHz στο οξυγόνο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ιδιότητες των συχνοτήτων παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της νόσου και την επιδείνωση των συμπτωμάτων» αναφέρει ο Ελληνας επιστήμονας, διευκρινίζοντας για ακόμη μία φορά πως η τεχνολογία 5G δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τη μετάδοση το ιού.

    «Όλα αυτά, θέλω να πιστεύω, έχουν εκ παραδρομής διαφύγει την προσοχή των ειδικών, που με τόση φροντίδα και επιμέλεια έσπευσαν να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις, να επιβάλουν στην οικονομία ένα απότομο φρενάρισμα και να φέρουν κυριολεκτικά σε απόγνωση χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες» σημειώνει. Όπως λέει, τα μέτρα με το εξαιρετικά υψηλό τίμημα απέφεραν μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχουν άλλες σημαντικές παράμετροι που αγνοούνται σκανδαλωδώς.

    «Ήδη η Πολωνία έχει αναστείλει το πρόγραμμα 5G και μαζί και η Γαλλία, ενώ το θέμα συζητείται διεξοδικά και στην αγγλική Βουλή, όταν εδώ ετοιμαζόμαστε τον Μάιο να δημοπρατήσουμε τις νέες συχνότητες 5G» υπογραμμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή