Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Σχόλια για την τηλεμεταφορά…


για αυτό το βίντεο * που κυκλοφορεί:  

...Να δώσω δύο παραδείγματα.... Το πρώτο, είναι με έναν μηχανόβιο, ο οποίος είχε ένα φοβερό τρακάρισμα μέσα στην πόλη. Ο ίδιος αναφέρει, πως κάποιος παπούλης (που πρώτη φορά τον έβλεπε) την ώρα που έπεφτε, τον άρπαξε από το δεξί χέρι, πάνω στον ώμο, τον έστησε στα πόδια του και δεν σκοτώθηκε. Στο μπουφάν του, ακριβώς σε εκείνο το σημείο σε μια τσεπούλα, η μητέρα του, χωρίς αυτός να το ξέρει, είχε βάλει την εικόνα του γέροντα Παϊσίου….

Ένα αυτοκίνητο, πέφτει από μια επικίνδυνη στροφή κάτω στον γκρεμό, εκεί στην γνωστή Κατάρα. Η οικογένεια, σώζεται θαυμαστά. Ο πατέρας, με το μικρό παιδί, μπαίνουν μετά από καιρό στο Άγιο όρος. Όταν το παιδί αντίκρυσε τον γέροντα Παϊσιο, κυριολεκτικά πήδηξε μέχρι επάνω και φώναξε: αυτός ήταν ο παπούλης που μας κράτησε κάτω και δεν σκοτωθήκαμε....


τηλεμεταφορά είχε γίνει προσπάθεια (επιστημονικά - με βάση τα ενοποιημένα πεδία - τύποι του Αϊνστάιν του 1928) και στο πείραμα της Φιλαδελφείας... το 1942.
το πείραμα χαρακτηρίστηκε classified και ΑΠΟΚΡΥΒΗΚΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... που κατά την
γνώμη μου, δεν σταμάτησαν τις έρευνες... και 70 χρόνια αργότερα, σίγουρα θα έχουν κάνει άλματα. Άλματα γνώσης που θα ήταν ζηλευτά, αν συνοδευόντουσαν με καλωσύνη. Σε κείνο το λεπτό συναισθηματικό σημείο, φαίνεται να ‘’χτυπά’’ το βίντεο. Να ‘’σώζουν’’. Τώρα τι είναι σωτηρία ολοκληρωτική κι όχι βιολογικής ζωής μόνο, όσο μπορεί ο καθένας να εμβαθύνει και να μεριμνήσει. 

Πάντως, καλό θα ήταν να μην πέσουμε στην παγίδα της φαντασίας, με όλους εμάς σούπερμαν και spiderman κ.α. ήρωες... με τα μεταλλαγμένα, όχι να μας ανεβάζουν σε supernature, αλλά σίγουρα να μας υποβιβάζουν σε ζωώδη κατάσταση από man /υπανθρώπους και ... πεθαίνουν χωρίς Χριστό και Λόγο, θεοί χωρίς Θεό (αιώνιο το δόλωμα)... 

Στην ''υπερφύση του Λάιαλ Γουότσον - εκδόσεις ΩΡΟΡΑ’’ - βιβλίο του 1980 περίπου, αναφέρεται μία επιστημονική, άγνωστη ακόμη και από φυσικούς, αρχή. Η αναδιπλωτική... (διαρκής υλοποίηση-αφυλοποίηση του σώματος 24 φορές το δευτερόλεπτο με τα μάτια μας να ''συντονίζονται'' μόνο στην δεξιά επίγνωση. (κάπως σχετικά - για τις δύο επιγνώσεις - μπορούν οι μελετητές να βρουν στην ινδιάνικη παράδοση - Carlos Castaneda...)

Αλλά και στην διάκριση του καΛού και του καΚού (με ελληνική βοήθεια), ως προς τον προσανατολισμό που ‘’δείχνουν’’ τα βελάκια – άνω Λ (προς την ατελεύτητη τελειότητα Του Λόγου ή προς αριστερά – τα (αποκομμένα) πνευματικά - με περιορισμούς, κίνηση | < = Κ.

...αυτό με τα χέρια και εκπομπή... θυμίζει αιγυπτιακή ''εκτέλεση'' του ανκχ, αλλά και πυθαγόρεια ''όπλα'' στους δελφούς. Επίσης γενικότερα (σε συνάφεια με την αναδιπλωτική αρχή) τους αργοναύτες και τις συμπληγάδες πέτρες που ταχύτατα ανοιγόκλειναν, με τον μονοσάνδαλο Ιάσονα να προσπαθεί για αυτό το ‘’πέρασμα’’. (Αργός στα αρχαία ελληνικά σημαίνει γρήγορος. Γαστέρες αργαί οι Κρήτες (προς Τίτον επιστολή) γαστρίμ-αργος, λαίμ-αργος, αργο-ναύτες…αργός/γρήγορος σε αυτά, βαρύς έως ακίνητος στα άλλα. Είναι απότι καταλαβαίνουμε, διαφορετικό το ''σύστημα αναφοράς''  ...

Η προσέγγιση φυσικά εντάσσεται στην επιστήμη.)

Η αχίλλειος πτέρνα, το μονοσάνδαλο, η τρωτή πτέρνα του Ησαύ που γεννιέται και έρχεται ο Ιακώβ με επειλημμένην την χείρα του, επί της πτέρνας του Ησαύ, δείχνει αφενός το ελλειπές και αφετέρου την διάθεση συμπλήρωσης.

Έτσι, έχουμε 3 (γενικούς) δρόμους - 3 τρόπους: αγιασμός - επιστήμη - μαγεία... και στην ευχέρειά μας, η επιλογή.

Μακάρι οι συνειδήσεις να διαλέξουν το συμφερότερο. Πάντως, οι κεκλεισμένων θυρών κοσμικές γνώσεις, έχουν την άξια κλείδα υπέρβασής τους από μας τους φτωχούς και τάχα μη προνομιούχους... 

...ας μας φωτίσει ο καλός Θεός το Υπέρλογον, κι ας συναινέσει η ''λογική'' μας, ποιες θύρες είναι απαγορευμένες ως παράλογες καταστροφικές, ποιες ερμητικά κλειστές για την μετριότητά μας (ως μη ελίτ του κόσμου τούτου) και ποιες συμφέρουσες φυσικοπνευματικά, ΘΥΡΕΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ :-)

...μιας αγκαλιάς μητρικής (Ορθόδοξης Εκκλησίας) που στον τύπο της Υπεραγίας Θεοτόκου αφενός μας γαλουχεί, και αφετέρου δείχνει την παρουσία Της αφού μας επισκέπτεται ταχύτατα (γοργοεπηκόως). Ιχνηλασία Φωτός (τμήμα υποκεφαλαίου από το βιβλίο Κάθετος Πνευματικός Κύκλος).


(έτσι, ως αναφορά τον χρόνο, ένας είναι ο δρόμος κι η διέξοδος. Το άχρονο, το βίωμά του και η διαρκής προσ-ήλωσή μας, προς μηδενισμό του). Κι ο αγώνας, είναι ζωής και θανάτου ή θα νικήσουμε τον χρόνο (μηδενίσουμε) ή θα μας φάει ο Κρόνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου