Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

αρχάγγελος Μιχαήλ φύλαξ συνόρων της ρωμηοσύνης

Εμείς οφείλουμε να το διηγηθούμε τέτοιες ώρες και ο καιρός θα δείξει και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα αποδείξει.

Εβρίτης ιερέας πηγαινοέρχεται αυτές τις δύσκολες μέρες κατά μήκος της συνοριογραμμής μας στο ποτάμι για να βοηθήσει και να ευλογήσει. 

Εκεί λοιπόν συναπαντούσε πολλές φορές πάνω – κάτω ένα τζιπ του Ελληνικού Στρατού να το οδηγεί μόνος του ένας άγνωστος του αξιωματικός με χαρακτηριστικά έντονα που τα συγκράτησε ο ιερέας.

Στην προσπάθεια του να τον σταματήσει και να τον χαιρετήσει από κοντά , αυτός περνούσε σαν σίφουνας , απλώς τον χαιρετούσε και τον χαμογελούσε ιλαρά.
Σκέφτηκε να τον φωτογραφίσει αν και απαγορεύεται, αλλά κάθε φορά στο κινητό του αποτυπωνόταν μόνο η σκόνη που άφηνε πίσω του το στρατιωτικό όχημα.

Ήταν τόσο αποφασισμένος ο ιερέας να μάθει ποιος ήταν, που αποφάσισε προχθές

να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να σταματήσει το τζιπ με τον άγνωστο αυτό αξιωματικό.

Το βράδυ που σκεφτόταν αυτά, του παρουσιάστηκε ο άγνωστος του αυτός αξιωματικός, κατ όναρ όπως μας είπε και του λέει αυστηρά:
- Εμένα δεν μπορεί να με σταματήσει κανένας μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ μου.
- Αν ρωτάς ποιος είμαι δες αύριο το τέμπλο στο ναό που λειτουργείς και θα καταλάβεις.
- Αυτές τις ώρες είμαι κοντά στα παιδία μου και καμαρώνω αξιωματικούς και στρατιώτες που τρέχουν και αυτοί μαζί μου.
- Να πεις ότι όσο προσευχή γίνεται στους Ιερούς Ναούς της πατρίδας σου από πολλούς πιστούς, τόσο εγώ « ο ΜΙΧΑΗΛ» θα είμαι ΠΑΡΩΝ στα σύνορα για μην περάσει ούτε πουλί πετάμενο .
- Και εσύ καλά κάνεις που πας και ευλογείς τα παιδιά μου.
Αυτά μας είπε ο κληρικός κλαίγοντας γιατί ο κόπος και το συγκινησιακό φορτίο στους ηρωικούς Εβρίτες κορυφώνεται.

Κατασυγκινημένοι και εμείς προσπαθήσαμε να σας τα μεταφέρουμε όσο μπορούσαμε απλά και όπως τα ακούσαμε.

ΑΔΕΛΦΟΙ - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ- ΔΕΗΣΗ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ για τα μαχόμενα παιδιά μας , στρατεύσιμους , αξιωματικούς , σώματα ασφαλείας , πολιτικό δυναμικό και σε κάθε ψυχή που μοχθεί εκεί πάνω.


---

κι η ποδιά της καλής μας Παναγίας εκεί στα όρια είναι όπως αποδείχτηκε πολλές φορές και μεταξύ άλλων και το '87 (με προσωπική εμπειρία ευωδίας) αλλά και τώρα τρέχουν και ιδρώνουν οι αγ.Παΐσιος και Πορφύριος και όλοι οι άγιοι που αγαπούν την ρωμηοσύνη, νάχουν συστρατευθεί.... 




ο αγ.Γεώργιος καρσλίδης ''έβλεπε'' τις εικόνες της καλής μας Παναγίας* και του αγ.Ιωάννου προδρόμου το 1939 να ιδρώνουν και ρωτώντας τους, τον ενημέρωναν ότι έτρεχαν στα σύνορα της αλβανίας να προστατέψουν την Ελλάδα... είναι η απ'αιώνων συνέχεια του κυματοθραύστη (ορθοδόξου σταυρού) ενάντια σε όλες τις αυτοκρατορίες που σαν μέγγενη και αγκυλωτοί, θέλουν να επιβάλλουν την κατά το δοκούν τάξη (του κόσμου και κοσμοκράτορα) που είναι σκότος vs Φωτός.... παρότι όμως πάντα πολυπληθέστεροι και εν ίπποις και εν άρμασι, εμείς δια Του Ονόματος Του Κυρίου (και την χάρι Του) μεγαλυνθησόμεθα**... 

ένδοξο παρελθόν και ελπιδοφόρο (υπό προϋποθέσεις) μέλλον

Area 51 και ντπ. Η τελευταία αυτοκρατορία



αρχ.Μιχαήλ.... άρχων των Ελλήνων (Δαν.ι'20) 


** οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα. αὐτοὶ συνεποδίσθησαν καὶ ἔπεσαν, ἡμεῖς δὲ ἀνέστημεν καὶ ἀνωρθώθημεν. Κύριε, σῶσον τὸν βασιλέα, καὶ ἐπάκουσον ἡμῶν, ἐν ᾗ ἂν ἡμέρᾳ ἐπικαλεσώμεθά σε. (ψαλμ.ιθ') ... όπου βασιλεύς ο ηγεμών νους και αναβάτης του αλόγου σώματος που ο δράκων πολύ θα ήθελε να τρικλοποδιάσει και ρίξει.... αμήν να ''στώμεν καλώς'' (υπέρ πίστεως και πατρίδος) δι ευχών στην ορθοδοξία και ορθοπραξία επόμενοι των αγίων και ηρώων μας. 



(αγ.Γεώργιος και πτερνιστής δράκων)



----- 

22 Μαρτίου 2020 .... 

Χθές έγινε ένα θαύμα στόν Έβρο, από Τόν Ταξιάρχη μας. Μάς το είπε μία φίλη, έβλεπαν σέ κάποιο σημείο οί στρατιώτες μιά φωτιά αναμμένη από μακριά. Μόλις το παρατήρησαν έτρεξαν νά τήν σβήσουν. Όσο πλησίαζαν, η φωτιά μείωνε το μέγεθός της και σιγά-σιγά έγινε η φλόγα μικρή σάν ένας φακός. Τότε έψαξαν να βρούν τι είναι αυτό τό φως πού ήταν μέσα στό έδαφος καί σκάβοντας βρήκαν τήν εικόνα τού Ταξιάρχη. Αλλά δεν είπαν τίποτα στις ειδήσεις. Αυτό το είπε η γυναίκα που είναι ο γιος της, εκεί στρατιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου