Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

περί εμβολίων, τεστς, βασιλειών Ζωής και θανάτου

κυκλοφορά το … φανταστείτε ένα εμβόλιο τόσο ‘’ασφαλές’’ που πρέπει να απειληθείτε για να το κάνετε και για μια ασθένεια τόσο ‘’θανατηφόρα’’ που πρέπει να κάνετε τεστ για να ξέρετε ότι την έχετε. 

H αλήθεια είναι πάντως... ότι πάσχουμε από θανατηφόρες ασθένειες (αμαρτωλότητα) που πρέπει να κάνουμε το τεστ Υιού.... για να το μάθουμε .... κι όταν δεν διακρίνουμε τον πνευματικό θάνατο πίσω από τον αναπόφευκτο βιολογικό, τότε ασθενούμε, είμαστε ήδη νεκροί και δεν το έχουμε πάρει μυρουδιά. 

Αν αυτό δεν ίσχυε, τότε οι άγιοι δεν θα παρακαλούσαν τον  Ζωοδότη Χριστό… ζωοποίησόν με τον τεθανατωμένον τη αμαρτία. 

Καλό θάταν να περάσουμε από το υποχρεωτικό ένα εμβόλιο που αν συναρμοστεί* με τεχνητή νοημοσύνη (1) ενεργεί αντίθετα και αντίθεα του άλλου προαιρετικού εμ-βολίου (όστις θέλει), τα μόνα εμ-βόλια στην ζωή του ανθρώπου που οδηγούν το ένα Ι στην απώλεια (Ι τάγμα δαιμόνων με προμετωπίδα την επιστήμη** που κατέλαβε την καθέδρα της υγείας) και το άλλο Ι (Ιησούς) προς Ζωή (μέσω προϋποθέσεων, Θείας Κοινωνίας), εμβόλια με πνευματική (κάθετη) διάσταση σε σχέση με τα γνωστά επίγεια (οριζόντια) που ‘’απλά’’ μπορεί να παρατείνουν ή

περιορίσουν την επίγεια (-) ζωή…. και έτσι πρέπει να κριθούν. Με το αποτέλεσμα.

...και, όπως ο άνθρωπος χρειάζεται το ένα τεστ για να γνωρίσει (έστω και μη απόλυτα ακριβές) εάν είναι άρρωστος, έτσι επιβάλλεται το άλλο ακριβές τεστ, τεστ Υιού, για να αρχίσει ο άνθρωπος να γνωρίζει (3) την ασθένειά του αλλά και να κινηθεί προς την θεραπεία του και ελευθερία (κατά Ορθοδοξία). ... σε σχέση με το άλλο εμβόλιο που στήνει ένα πλαίσιο αφαίρεσης ελευθεριών, όπως να μην μπορεί κάποιος να ταξιδέψει, σπουδάσει τα παιδιά του, διασκεδάσει... και άλλα σχετικά, κατά τα σχέδια των εμβολιαστών...

Δεν είναι τι νομίζουμε ή τι φανταζόμαστε (με πρώτη και χειρότερη ασθένεια νοός την φαντασία), ότι μια χαρά ''ζωντανοί'' είμαστε, ακόμη και υγιείς ή ασθενείς.... αλλά μόνο μέσω του τεστ του Υιού (ορθοδόξως κρινόμενα), να διακρίνουμε πέραν του φαίνεσθαι και της επιδερμικής πρόσκαιρης βιολογικής ζωής (με τους άρχοντές του)***, την σχέση μας με το είναι και προοπτική το αιώνιο. Καλό και άριστο με και δια XC, εννοείται, γιατί και ο αντίπους είναι αιώνιος, αλλά ζοφερός.   

…''Αὐτὸς ὁ ἴδιος κατεβαίνει ἀπὸ τοὺς οὐρανούς, εἰσέρχεται στὸ σῶμα μας σὰν σὲ τάφο, ἑνώνεται μὲ τὶς νεκρωμένες πνευματικὰ ψυχές μας καὶ τὶς ἀνασταίνει. Ἔτσι παρέχει τὴ δυνατότητα σ᾿ ἐκεῖνον ποὺ συναναστήθηκε μαζί του νὰ βλέπει τὴ δόξα τῆς μυστικῆς του ἀναστάσεως.'' (Ἅγιος Συμεὼν ὁ Νέος Θεολόγος) από το προσδοκώ ανάσταση νεκρών μέχρι το ... και τοις εν τοις μνήμασι ζωή, χαρισάμενος 

και αμήν διερχόμενοι δια πυρός και ύδατος (και περί τεστ ιού και Υιού) ως ένα πρώτο φιλτράρισμα σιταριού και ήρας…  για αίσια συνέχεια και συστράτευση με τον εκ Θεού βασιλέα που θα κατανικήσει τους άλλους βασιλείς (10 Β…)**** 

--- 

* 43 ὅτι εἶδες τὸν σίδηρον ἀναμεμειγμένον τῷ ὀστράκῳ, συμμειγεῖς ἔσονται ἐν σπέρματι ἀνθρώπων καὶ οὐκ ἔσονται προσκολλώμενοι οὗτος μετὰ τούτου, καθὼς ὁ σίδηρος οὐκ ἀναμείγνυται μετὰ τοῦ ὀστράκου. 44 καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις τῶν βασιλέων ἐκείνων ἀναστήσει ὁ Θεὸς τοῦ οὐρανοῦ βασιλείαν, ἥτις εἰς τοὺς αἰῶνας οὐ διαφθαρήσεται, καὶ ἡ βασιλεία αὐτοῦ λαῷ ἑτέρῳ οὐχ ὑπολειφθήσεται· (Δαν.β’) 

(1) δεν είναι τυχαία η παρατήρηση του Μάνου Δανέζη για τους 1500 δορυφόρους του Έλον Μασκ (την στιγμή που κάθε κράτος το πολύ νάχει 2-3) και την θέλησή του/τους… περί σύμμειξης ανθρώπου με τεχνητή νοημοσύνη και υποδούλωση αυτού. Τον διαφημιζόμενο μετανθρωπισμό που θα περάσει τον άνθρωπο από version 1.0 σε 2.0…. με ανιχνεύσιμη ουσία μέσω εφαρμογών, την λουσιφεράση και λοιπά ‘’γνωστά’’ (ευρέως ή όχι).    

** Τέσσερις οι τοίχοι της απωλείας, τέσσερις και της σωτηρίας 

*** εμφανίστηκε ο αγ.Κοσμάς ο αιτωλός και είπε... στο τιμόνι της Ελλάδος είναι η Παναγία. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ... Μετά από αυτό, ίσως πρέπει να φορέσουμε διορθωτικούς φακούς που σταδιακά θα αφαιρούν την διάθλαση του φαίνεσθαι από το είναι.... διάθλαση θείων ακτινών, εξ υδάτων πολλών και μάλιστα θολών. Κατάσταση ευκτέα που μπορεί όμως μόνο δια καθάρσεως του νοός να επιτελεστεί. Μυστικά και μυστηριακά κάθαρση, από παντός μολυσμού σαρκός και πνεύματος, που θα πολλαπλασιάσει την ελπίδα, τις αντοχές και υπομονή, σε έντονα πνευματική περίοδο που πολεμούνται ανηλεώς και με μεγάλη λύσσα από τους κοσμοκράτορες με τα μέσα που διαθέτουν, απελπίζοντας και τρομοκρατώντας τον κόσμο. Για να περνάει μυστικά η καλή μας Παναγία βλέποντας τον καλό αγώνα και μαζί με τον άγγελο (2) να εμπνέει …μη φοβού.    

**** ο κύκλος της ζωής όπως ήταν πάντα, αλλά και όπως διαμορφώνεται με τις νέες τεχνολογίες 

12 μυστηριώδεις δίνες, αυτογνωσία, κοσμογνωσία και θεογνωσία 

(2) Ἄγγελοι θυμιάζουν καί μυρώνουν 

(3) κι όταν αναφερόμαστε ότι ο άνθρωπος έρχεται σε επίγνωση, αυτήν την φέρνει το εισερχόμενο στην  ψυχή (και κόσμο) μας Φως ...Ὅταν προσευχώμεθα ἕν ἠσύχω καί ἐρήμω τόπω, τότε συχνάκις ὅλοι οἵ μάταιοι λογισμοί συγκεντροῦνται ἐπιμόνως πέριξ του νοός, ἀποσπῶντες τήν προσοχήν ἠμών από της καρδίας. Ἡ προσευχή φαίνεται ἄκαρπος, διότι ὁ νοῦς δέν μετέχει εἰς τήν ἐπίκλησιν τοῦ 'Ὀνόματος τοῦ Ἰησοῦ, καί μόνον τά χείλη προφέρουν μηχανικῶς τούς λόγους. Ὀταν  δέ λαμβάνη πέρας ἡ προσευχή, τότε συνήθως οἵ λογισμοί  ἀπομακρύνονται καί ἠμεῖς ἐπανευρίσκομεν τήν γαλήνην ἠμῶν. Ἐν τῷ ἀνιαρῶ τούτω φαινομένω ὑπάρχει ἕν τούτοις νόημα:  

Διά τῆς ἐπικλήσεως τοῦ Θείου'Ὀνόματος θέτομεν εἰς κίνησιν παν τό κεκρυμμένον ἐντός ἠμῶν. Ἡ προσευχή ὁμοιάζει πρός δέσμην ἀκτίνων Φωτός, ἠτις πίπτει εἰς τόν σκοτεινόν τόπον τῆς ἐσωτερικῆς ἠμῶν ζωής  καί ἀποκαλύπτει ὅποια πάθη καί προσκολλήσεις ἐμφωλεύουν ἐντός ἠμῶν. Εἰς τοιαύτας περιπτώσεις ὀφείλομεν ἐντόνως νά προφέρωμεν τό Ἅγιον Ὄνομα, ὅπως τό αἴσθημα  τῆς μετανοίας αὐξηθῆ ἔν τη ψυχή. 

«Κύριε 'Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησον μέ τόν ἁμαρτωλόν» 

από ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ἀρχιμ. Σωφρονίου έσσεξ 

…Κελεύεις, ἀναπετάσω τὰς πύλας, ἃς σὺ μόνος ἐδημιούργησας, καὶ εἰσέρχῃ μετὰ φιλανθρωπίας, ὡς πέφυκας· εἰσέρχῃ καὶ φωτίζεις τὸν ἐσκοτισμένον μου λογισμόν. Πιστεύω ὡς τοῦτο ποιήσεις· 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου