Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η ωρίμανση του προμετωπιαίου φλοιού, τα τωρινά συμβαίνοντα και δυο αναγωγικές σκέψεις

με αφορμή 2 επιστημονικά άρθρα, περί της ωρίμανσης του προμετωπιαίου φλοιού και την αλλαγή προσωπικότητος μέσω εξωτερικών επεμβάσεων, δύο συνειρμικές αναγωγικές στα πνευματικά, σκέψεις.

Η ωρίμανση του προμετωπιαίου φλοιού

Πολύ συχνά ιδιαίτερα σε νεαρά άτομα παρατηρείται εκδήλωση παρορμητικότητας, τάση άμεσης ικανοποίησης των επιθυμιών και εκδήλωση συμπεριφορών χωρίς λογική ανάλυση των συνεπειών. 

Η Λαϊκή Σοφία ...Μικρός είναι ακόμη, θα πήξει το μυαλό του και θα μάθει....

Η Εξήγηση των Νευροεπιστημών

Ο προμετωπιαίος φλοιός, το τμήμα των μετωπιαίων λοβών που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το μέτωπο, αναφέρεται συχνά ως «το επιτελικό σύστημα του εγκεφάλου» καθώς λαμβάνει πληροφορίες από όλες τις αισθήσεις και ενορχηστρώνει σκέψεις και ενέργειες για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Η περιοχή του προμετωπιαίου φλοιού δίνει σε ένα άτομο την ικανότητα να ασκεί «καλή κρίση» όταν αντιμετωπίζει δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής του εγκεφάλου δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι την ηλικία των 25 ετών. 

Στις λειτουργίες που διαμεσολαβούνται από τον προμετωπιαίο φλοιό

περιλαμβάνονται:

- Εστίαση της προσοχής

- Οργάνωση σκέψεων και επίλυση προβλημάτων

- Πρόβλεψη και στάθμιση πιθανών συνεπειών συμπεριφοράς

- Στοχασμός για το μέλλον και προβλέψεις

- Διαμόρφωση στρατηγικών και προγραμματισμός

- Ικανότητα εξισορρόπησης βραχυπρόθεσμων ανταμοιβών με μακροπρόθεσμους στόχους

- Αλλαγή/προσαρμογή συμπεριφοράς όταν μεταβάλλονται οι καταστάσεις

- Έλεγχος παρορμήσεων και καθυστέρηση της ικανοποίησης

- Τροποποίηση έντονων συναισθημάτων

- Αναστολή ακατάλληλης συμπεριφοράς και έναρξη κατάλληλης συμπεριφοράς

- Ταυτόχρονη εξέταση πολλαπλών ροών πληροφοριών σε πολύπλοκες και απαιτητικές πληροφορίες 

Οι μελέτες μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου δείχνουν ότι οι αναπτυξιακές διεργασίες τείνουν να συμβαίνουν στον εγκέφαλο με μοτίβο από πίσω προς τα εμπρός, εξηγώντας γιατί ο προμετωπιαίος φλοιός αναπτύσσεται τελευταίος. Αυτές οι μελέτες έχουν επίσης βρει ότι οι έφηβοι έχουν λιγότερη λευκή ουσία (μυελίνη) στους μετωπιαίους λοβούς του εγκεφάλου τους σε σύγκριση με τους ενήλικες. Με περισσότερη μυελίνη εξασφαλίζεται η ανάπτυξη σημαντικών εγκεφαλικών συνδέσεων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή πληροφοριών μεταξύ των περιοχών του εγκεφάλου. 

Αυτό το σύνολο δεδομένων έρευνας του εγκεφάλου οδήγησε στην ιδέα ότι ο προμετωπιαίος φλοιός σταδιακά γίνεται ικανός να επιβλέπει και να ρυθμίζει τις συμπεριφορικές αποκρίσεις που ξεκινούν από τις πιο πρωτόγονες μεταιχμιακές δομές του εγκεφάλου που συνδέονται με την άμεση ικανοποίηση βραχυπρόθεσμων επιθυμιών. 

Επίσης, απεικονιστικές μελέτες μαγνητικής τομογραφίας έχουν δείξει ότι κατά την εφηβεία, η λευκή ουσία αυξάνεται και στο μεσολόβιο, τη δέσμη των νευρικών ινών που συνδέει το δεξιό και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Αυτό επιτρέπει την βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ των ημισφαιρίων και επιτρέπει την εφαρμογή μιας πλήρους σειράς αναλυτικών και δημιουργικών στρατηγικών για την απάντηση στα περίπλοκα διλήμματα που μπορεί να προκύψουν στη ζωή ενός νέου ατόμου. 

Φαίνεται πως η μυελίνωση των νευρώνων του προμετωπιαίου φλοιού ξεκινάει στις αρχές της εφηβείας και ολοκληρώνεται κατά την αναδυόμενη ενηλικίωση. Τα κυκλώματα αυτά μεταξύ άλλων διαμεσολαβούν τη συναισθηματική αυτορρύθμιση, τον έλεγχο των παρορμήσεων και την πρόβλεψη κόστους-οφελους κατά τη λήψη αποφάσεων. - Δρ. Κωνσταντίνος Κορμάς

--- 

Η ζωή στην πνευματική της διάσταση [σε σχέση με την βιολογική που ξεκινά από την έναρξη ζωής (σύλληψη – γέννηση) και καταλήγει  στον βιολογικό θάνατο] δεν είναι μονόδρομος με πάντα αίσιο τέλος. Χαρακτηρίζεται από τις εναλλασσόμενες καταστάσεις ανόδου και καθόδου (προς τα δύο πλατύσκαλα). Ανέλιξης (9) προς ‘’πήξιμο’’ του μυαλού ή κάθελξης (6) και παραμονής του νοός μας στην υδάτινη μορφή, συνεχώς όντες μέσα στο υγρό στοιχείο, που όμως σημαίνει καταπόντιση και θάνατο (στόχο του ποσειδώνα ενάντια σε κάθε οδυσσέα), καλούμενοι να διέλθουμε της θάλασσας του κόσμου. (και... συνειρμικές σκέψεις, σχετικές με την θάλασσα του κόσμου)

Ακούμε από τον μέγα κανόνα: … Ὡς βαρὺς τῇ γνώμῃ Φαραὼ τῷ πικρῷ γέγονα, Δέσποτα, Ἰαννὴς καὶ Ἰαμβρής, τὴν ψυχὴν καὶ τὸ σῶμα, καὶ ὑποβρύχιον νοῦν· ἀλλὰ βοήθησόν μοι. 

Κι ο αντίδικος με κάθε μέσο που διαθέτει, (αναλογικά και ψηφιακά*) προσπαθεί να βαρύνει την γνώμη, να αποκόψει τον άνθρωπο από την γνώση (και Αλήθεια που τον ελευθερώνει) και διατηρήσει αυτόν (αιχμάλωτο) στην αίγυπτο**, υπό τον νοητό φαραώ και τα κάτω ύδατα. 

Κι Ο Κύριος ενσαρκούμενος (25 Δεκ) αναλαμβάνει αμέσως το θείο έργο (26 Δεκ) με την επαναλαμβανόμενη εορτή της ημέρας και το στίγμα αυτής ‘’ ἐξ Αἰγύπτου ἐκάλεσα τόν υἱόν μου…’’ όντας αυτό έργο ζωής (αν θέλουμε) να εξαχθεί ο νους μας (ισραήλ = νους ορώμενος τω Θεώ) εξ αιγύπτου. 


περί μετώπου

και μετά τον ομφαλό ... (ΣΤΑΥΡΟΣ … ομφαλός και γαστέρα) στην άνοδο από τον χρόνο (αεί και κοιλία) προς τον άχρονο (νυν και κεφαλή) δια και εν Χριστώ, ''δυο λόγια'' για το ''σημείο'' του μετώπου και την πνευματική διάσταση αυτού, πως μπορεί κάποιος να τα συμπλέξει και συνοδοιπορήσουν παράλληλα, προς φυσική και πνευματική ωρίμανση. Κατάσταση προτεινόμενη από το ευαγγέλιο (της περιτομής 1 Ιαν), όπου … ᾿Ιησοῦς προέκοπτε σοφίᾳ καὶ ἡλικίᾳ καὶ χάριτι παρὰ Θεῷ καὶ ἀνθρώποις  (Λουκ.β’52). Σημειολογικά, μετά την περιτομή (αμαρτιών) και όσο εισέρχεται Ο Κύριος εν ημίν, ως σοφία, τόσο εξερχόμαστε κι εμείς προς Αυτόν [52 και 25, γνωριζόμενος και μετεχόμενος Ο Λόγος (2) εν σαρκί και πεμτουσία (5)].   

Έτσι, εκεί... στο δόξα Πατρί, τυπώνουμε αρχικά το σημείο του Σταυρού, με επαφή των τριών δακτύλων στο κούτελο [και μετά στην βαλβίδα της κοιλίας) κι όχι στον αέρα και ωριμάζουμε φυσικοπνευματικά... Με αυτήν την κίνηση (που συνάδει με τον σταυρικό τρόπο ζωής (φιλοθεΐας και φιλανθρωπίας)] καταρχάς ενηλικιωνόμαστε πνευματικά (που δεν είναι παράλληλο και νομοτελειακά επόμενο της βιολογικής μας ωρίμανσης), ένεκα της πρόσθεσης χάριτος (όπως φάνηκε στο άρθρο με τον αβραάμ) οπότε και μειώνουμε την ψυχική απόσταση από το θείο, που διαχώριζε ανυπέρβλητος (χωρίς Χριστό) μεσότοιχος... η φλογίνη ρομφαία μεταξύ φρονήσεως και αφροσύνης εισάγοντάς μας (αφού μας χαρίζει νου Χριστού) από τον εξωτερικό κύκλο, στον εσωτερικό … κύκλος Αληθείας και κύκλος ασεβείας… 

Αυτή φαίνεται νάναι και η διαχωριστική γραμμή [μεσότοιχος (1)] μεταξύ του πίσω μέρους του εγκεφάλου και του μπροστινού λειτουργούντος. Στα φυσικά, και εκεί μπορεί κάποιος να μείνει, η μυελίνη είναι η υπεύθυνη ωρίμανσης. Η πνευματική αναλογία αφορά τον νου (2) Χριστού που προστιθέμενος περνάει τον άνθρωπο από την ενστικτώδη συμπεριφορά (εφηβική) στην ενηλικίωση. Από την κατά Θεόν αφροσύνη (ανεξάρτητα βιολογικής ηλικίας) στην φρόνηση. Από το ενστικτώδες ζώον (και πάλι ανεξάρτητα βιολογικής ηλικίας που συμπεριφέρεται όπως στο παραπάνω άρθρο αναφέρεται) στο θεούμενο, οπότε και προοδεύει από το κατ'εικόνα στο καθ'ωμοίωση.  

Κι Ο Κύριος, γεννηθείς εκ γαστρός Θεοτόκου, δια Σταυρού, καταργεί το κράτος του αεί (κοιλία) και τον όλο χρόνο (νικώντας φθοροποιό χρόνο, κρόνο και ΑΔΗ), και με το νυν (κεφαλή) μας οικειώνει με Τον άχρονο... μας ανασταίνει σε χώρο όπου πατούν πόδες πραέων, σε πιο στέρεη πνευματικά γη, από υδάτινη ... δι ευχών. 

Στο ίδιο ‘’σημείο’’ επιφέρει θανάσιμο πλήγμα ο Δαβίδ (που έλαβε μαζί του 5 πέτρες, το Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με) στον Γολιάθ (οπότε και γαστέρα, ως κρητικό φύλο που αντιστοιχεί η κρήτη με αυτήν). 

Ο άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός, αναφέρει για τον σταυρό: Αυτός (ο σταυρός) μας δόθηκε σαν σημάδι πάνω στο μέτωπό μας, όπως στον Ισραήλ δόθηκε η περιτομή· στο ίδιο σημείο (επί του μετώπου μας) πρέπει να ''δουλέψουμε'' την φιλόθεη περιτομή αμαρτιών, σαν προαίρεση (και αγώνας αποφυγής τους) και καλή αρχή, ώστε αποκτώντας νου Χριστού, σταδιακά να μας χαρίσει Ο Κύριος το τέλος ''ωρίμανσης'' της κεφαλής...  από εκεί (την κεφαλή – θράκη***) ξεκινά κι ο ηρακλής τους άθλους του, σκοτώνοντας τις ανθρωποφάγες φορβάδες (άλογα του διομήδη), καθώς τα άλογα πάθη είναι ανθρωποκτόνα με αυτόν να πρέπει να είναι, ο πρώτος μας ‘’άθλος’’ και μέριμνα ΑΝ επιλέξουμε τον δρόμο της αρετής.    

Κι η προμετωπίδα μοιάζει κι αυτή με εμβρυάκι σκυφτό, που θέλει την ωρίμανση του... (ανόρθωση, όπως η συγκύπτουσα, να βλέπει ο νους τα θεία κι όχι μόνο εμπαθώς τα γήινα). Εμβρυάκι μοιάζει και το δεξί ωτίον (6) ως μαλακός χόνδρος (μάλ-χος) που σαν σχήμα θυμίζει ανεστραμμένο έμβρυο, (κεφαλή λωβός- σπονδυλική στήλη πτερύγιο) που οδεύει προς την γέννησή του για να δει τα πράματα στην σωστή τους διάσταση. Το αυτό ισχύει και σε εμάς, όπου από έμβρυα ακρόασης Του Λόγου, θα θέλαμε με την αναγέννηση να μακαριστούμε ως ακροατές και τηρητές και δούμε και ζούμε τα πράματα, ευθέως και άμεσα εν Φωτίμη μένοντες δέσμιοι και στραμμένοι στα τοιχεία του σπηλαίου, πλανώμενοι από φαινόμενα και σκιές... 

---

* 43 ὅτι εἶδες τὸν σίδηρον ἀναμεμειγμένον τῷ ὀστράκῳ, συμμειγεῖς ἔσονται ἐν σπέρματι ἀνθρώπων (Δαν.β’)

η προσπάθεια σύμμειξης της τεχνολογίας (shell – όστρακο) μέσα στο ανθρώπινο σώμα φαίνεται και στο άρθρο περί νανοτεχνολογίας  που διαγράφει το επιχειρούμενο δίκτυο και υπόδουλη μηχανικοποίηση του ανθρώπου (ως version 0.2).  

** με σκοπό του ανθρώπου να είναι αλλού, και οπωσδήποτε να μην μείνει εδώ, όπως ψηλαφείται στο Ελληνορθόδοξη οπτική πυραμίδων και Ανθρώπου και την πληροφορία που αναγράφεται με ψιλά γράμματα μεταξύ τόμων περί αιγύπτου στις βιβλιοθήκες … ότι ‘’ανέβηκαν’’ στα άστρα (ενδοσυμπαντικά), ανέβηκαν την κλίμακα Θεού (πυραμίδα) αλλά δεν βρήκαν εκεί έξω το ποθούμενο. Την όλη σοφία και γνώση, την αποτύπωσαν στον διάδρομο κατάβασης (26ο33’) που όταν προβληθεί στο έδαφος δείχνει τον δρόμο για την Βηθλεέμ. Από εκεί η ελευθερία στην ανεύρεση του εν ημίν ήλιου, (και την εν ημίν βασιλεία) αφού το εξωτερικό της ύψος πολλαπλασιαζόμενο επί 1000, δίνει την απόσταση γης ηλίου.  

Εσωτερικά, για το ανέβασμα της κλίμακος, παρατίθενται άλλα δεδομένα… Ιακώβ, Θεοτόκος/κλίμαξ, Αγία Φωτεινή και τα προτεινόμενα βιώματα εξ αυτού του ‘’χώρου’’ , για όποιον ‘’διψά’’. Βατά πλέον, ψηλαφητά, με δυνατότητα ανάβασης, αφού Ο Κύριος από άκρα φιλευσπαλγχνία, κατέβηκε. Δόξα τω Θεώ!!     

*** άνθρωπος θρησκεία και θράκη (υπέρβαση από τα φαινόμενα στο Φως)

--- 

(1) κι ο μεσότοιχος ως χνους μεταξύ νου και χου, μπορεί αν δεν διαλυθεί, να γίνει εμπόδιο όρασης και πίστης στους επέκεινα λόγους που ψηλαφεί η χοϊκή επιστήμη, κι εκεί δυστυχώς, στις προβολές, φαινόμενα και μέρος της αληθείας, μένει. Μεσότοιχος που εμείς από εδώ μερηά χτυπάμε σαν σε θύρα, όσοι επιθυμούν την όλη Αλήθεια, κι Ο Κύριος από την άλλη, εισερχόμενος την αφαιρεί με την πνοή Του.... ενώνοντας τα πάνω με τα κάτω (2 - 5 και κατοπτρικά μεταξύ τους). Ίσως γιαυτό ολοκληρώνεται κατά τους νευροεπιστήμονες η ωρίμανση στα 25 έτη, αλλά και δεξιά (ορατά) με αριστερά (πνευματικά και αόρατα) συμβαίνοντα. Δεξιά και αριστερή επίγνωση, άνω και κάτω… σταυροειδώς  (κατάσταση ευλογημένη και τέλεια στους αγίους, που η κάρα τους πολλές φορές εμφανίζει αυτόν τον σταυρό και ''ρήγμα'' στα τέσσερα. Την ευλογημένη τομή του Θεού, στον άνθρωπο που έβαλε αρχή να περιτέμει την αμαρτία, σε όλο της το βάθος, που είναι η αιτία που τον απομακρύνει από τον Θεό).   

(2) νους φιλοκαλικές σελίδες

παράλληλα, ζητώντας διάκριση εννοιών ώστε να κατανοήσουμε την διαφορά νοός (κυρίας) και διανοίας (δούλης) μην τύχει και ''ευστοχήσουμε'' στην δεύτερη [κρύβοντας το τάλαντο στην γη, εξαντλώντας τον νου στα χοϊκά (3)] και υποτιμήσουμε την κυρία.... γιατί, Τί είναι ο ανθρώπινος νους χωρίς τον Χριστό; (Αγ. Ιουστίνος Πόποβιτς)

… περί ψυχής και ο ρόλος του οφθαλμού αυτής στην επίγνωση της Αληθείας

επί του πρακτέου οι κινήσεις του νοός, η προβολή και συμπύκνωσή τους μέσα στην εκκλησία και η σχέση τους με την κρίση

στο ίδιο ‘’σημείο’’ (μέτωπο) χρίζεται ο άνθρωπος με έλαιον (ως μυστήριο βοηθητικό) για την φυσική και πνευματική του ευστοχία και ‘’ωρίμανση’’… ο σταυρός του ευχελαίου, ο έρωτας, το πνεύμα του αντιχρίστου και το σφράγισμά του …

(3) Το δοθέν σοι τάλαντον, φιλοπόνως έργασαι…

--- 

επί του πρακτέου… φαίνεται απαραίτητη η επανάληψη του άρθρου : Αλλαγές προσωπικότητας μετά από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό του Dr. John Ure, MD 

Ανησυχώ εδώ και χρόνια ότι θα μας επιτεθεί κάποιος νευρικός παράγοντας, ή βακτήρια ή ιοί. Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα γινόταν με “εμβόλιο”. Ούτε ονειρεύτηκα ποτέ ότι οι άνθρωποι θα στέκονταν οικειοθελώς στην ουρά και θα σήκωναν τα μανίκια τους για να το πάρουν. 

Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου εμβόλιο, αλλά σύνθεση ουσιών που θα αλλάξουν μόνιμα τη γενετική σας σύνθεση. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει κάποιον να κολλήσει Covid, ούτε προσφέρει βελτίωση στην πορεία της ανάκαμψης από την ασθένεια. 

Ανησύχησα ότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα όταν μιλώντας με ανθρώπους, μου είπαν ότι οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι τους είχαν αλλάξειΑπλώς συμπεριφέρονταν διαφορετικά. 

Φαινόταν ότι η ικανότητά τους να σκέφτονται και να επεξεργάζονται πληροφορίες στην επίλυση προβλημάτων είχε μειωθεί. Έχω παρατηρήσει αυτές τις αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται όντως ασυνήθιστα. 

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Έχω δηλώσει προηγουμένως ότι είμαστε ηλεκτροχημικά όντα. Φαίνεται ότι η αύρα που περιβάλλει τον εμβολιασμένο άνθρωπο έχει καταστραφεί. Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον που έχει εμβολιαστεί, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας, αντί για τη ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχατε προηγουμένως. 

Έψαξα στη βιβλιογραφία για να μάθω τι ακριβώς μεταφέρεται από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να αποκαλύψω τι ακριβώς συμβαίνει. 

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι συμβαίνει, γιατί εκτός άλλων, αναφέρεται ότι μια ανεμβολίαστη γυναίκα που πέρασε ένα βράδυ με τέσσερις εμβολιασμένες φίλες βίωσε μια ασυνήθιστη έμμηνο ρύση εκτός του κανονικού της κύκλου. Δεν φαίνεται να είναι καλή ιδέα να βρίσκεστε γύρω από εμβολιασμένα άτομα, αλλά αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη οριστικά. 

Ένα άλλο εύρημα που με στενοχωρεί πραγματικά, είναι ότι υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι τα επιχρίσματα που χώνονταν βαθιά στη μύτη αρρώσταιναν στην πραγματικότητα τα άτομα, αντί να τα τεστάρουν για Covid. 

Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω τις πληροφορίες που μοιράζομαι μαζί σας τώρα. Έπρεπε να ψάξω με πολλούς τρόπους, μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα. 

Έχω αναφερθεί προηγουμένως σε μια αντίδραση αντιγόνου – αντισώματος. Για να είναι απλό, αντιγόνο είναι οποιοσδήποτε ξένος εισβολέας στο σώμα. Ένα θραύσμα θα μπορούσε να αναφέρεται ως αντιγόνο. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, το αντιγόνο είναι η πρωτεΐνη ακίδας που κωδικοποιεί το εμβόλιο mRNA. Με άλλα λόγια, κάθε άτομο που υποβλήθηκε στο εμβόλιο, έχει το σχέδιο για ένα μικρό μέρος του κορωνοϊού να κατασκευάζεται μέσα στο σώμα του, από τα ίδια του τα κύτταρα.

Αυτές οι πρωτεΐνες ακίδας ταξιδεύουν σε όλη την κυκλοφορία του αίματος και βρίσκονται προσκολλημένες στο εσωτερικό τοίχωμα (επιθήλιο) των αιμοφόρων αγγείων. Όταν εντοπιστούν αυτά τα αντιγόνα, αναπτύσσεται μια αντίδραση αντισωμάτων. Μαζί με αυτό υπάρχει ένας καταρράκτης που αναπτύσσεται που είναι αδελφός με τον καταρράκτη πήξης και αναπτύσσεται ένας θρόμβος αίματος. 

Τώρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Αναφέρεται ως πολυεστιακό, επειδή εμφανίζεται σε πολλές θέσεις και όταν σχηματιστούν θρόμβοι, τότε ο ιστός που τροφοδοτείται με αίμα από τα μικροτριχοειδή πεθαίνει. Αυτό αναφέρεται ως νέκρωση ιστού και επεκτείνεται μέσω του ιστού. 

Κατανοήστε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα όργανα και τους ιστούς του σώματος, αλλά για αυτό το άρθρο επικεντρώνομαι στον εγκέφαλο και την καρδιά. 

Στον εγκέφαλο, όταν αναπτύσσονται αυτές οι νεκρωτικές περιοχές, βλέπει κανείς αλλαγές στο άτομο, όπως στο Alzheimer και στη γεροντική άνοια. Έχει παρομοιαστεί με αλλαγές που παρατηρούνται σε άτομα, που στο παρελθόν υποβλήθηκαν σε φρικτή ιατρική θεραπεία όπως λοβοτομήθεραπεία ηλεκτροσόκ ή θεραπεία σοκ με ινσουλίνη. Για να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας με ηλεκτροσόκ, μπορείτε να δείτε την ταινία “One Flew Over The Cuckoo’s Nest“. 

Η λοβοτομή γινόταν με το σπρώξιμο ενός παγοκόφτη στο πάνω μέρος της κόγχης του κάθε ματιού και στη συνέχεια περιστρεφόταν. 

Οι μετωπιαίοι λοβοί πάθαιναν σοβαρή και μόνιμη βλάβη. 

Η θεραπεία με ηλεκτροσόκ συνίστατο στην τοποθέτηση ενός ηλεκτροδίου σε κάθε πλευρά της ένωσης του κροταφικού και μετωπιαίου λοβού και στη συνέχεια στη διέλευση μεγάλων ποσοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του εγκεφάλου. Αυτό προκαλούσε τη διαγραφή της μνήμης και τα άτομα έχασαν μεγάλο μέρος της αγάπης και της συμπόνιας που έχει κανείς συνήθως. 

Η θεραπεία σοκ με ινσουλίνη γινόταν με τη χορήγηση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης σε ένα άτομο, μέχρι να προκληθεί κώμα και στη συνέχεια γινόταν ανάκτηση με τη χορήγηση ζάχαρης. Όταν ανακτούσαν τις αισθήσεις τους, χαίρονταν που ζούσαν, αλλά είχαν γίνει πολύ πειθήνια άτομα με εντελώς αλλαγμένη προσωπικότητα. 

Όποιος έχει ακολουθήσει αυτή τη πλανδημία, έχει συνειδητοποιήσει ότι περισσότεροι από 1.000 αθλητές σε όλα τα αθλήματα έχουν πέσει νεκροί, όταν επιδίδονται σε έντονη δραστηριότητα. Αυτό προκαλείται από βλάβη στην καρδιά με παρόμοιο τρόπο όπως και στον εγκέφαλο. 

Οι παθολόγοι έδειξαν στις διαφάνειες των νεκρών που εμβολιάστηκαν, στην αυτοψία, ότι υπάρχει πολυεστιακός νεκρωτικός ιστός, καθώς και ινώδης ουλώδης ιστός. Οι πρωτεΐνες ακίδας απεικονίστηκαν επίσης. Αυτές οι κατεστραμμένες καρδιές δεν επισκευάζονται. 

Μια άλλη τρομακτική πτυχή, είναι ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πλέον εγκρίνει όλα τα μελλοντικά εμβόλια να είναι τεχνολογίας mRNA, για παράδειγμα την κατασκευή ενός εμβολίου κατά της γρίπης τεχνολογίας mRNA. 

Αποκαλύφθηκε από την έρευνά μου ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μετακινηθεί στη δεύτερη θέση ως υποστηρικτής του ΠΟΥ. Ποιος δίνει τώρα στον ΠΟΥ τα περισσότερα χρήματα; Η Γερμανία! Η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εδώ και χρόνια στην παραγωγή χημικών ουσιών και πολλά φαρμακευτικά προϊόντα παράγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων  Pfizer/ BioNTech για την Covid. 

Ένα άτομο στην έρευνά μου δήλωσε ότι το Τρίτο Ράιχ σηκώνει ξανά το άσχημο κεφάλι του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, βρισκόμαστε στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με βόμβες και σφαίρες, αλλά με βιολογικό πόλεμο. 

Όλοι οι εμβολιασμένοι για την Covid αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μόλις η πρωτεΐνη ακίδας εισέλθει στο σώμα, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Πιστεύω ότι πολλοί θα πεθάνουν τους επόμενους μήνες. Σαν να μην ήταν αρκετά κακές οι παραπάνω πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλοί περισσότεροι θάνατοι ως αποτέλεσμα αυτοάνοσων ασθενειών, όταν το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, δευτερογενώς στα αντισώματα που προέρχονται από τις πρωτεΐνες ακίδας. 

Μην κοιτάτε στα κύρια μέσα ενημέρωσης για αποδείξεις για αυτά που έχω γράψει. Όλα διοικούνται από τους  Παγκοσμιοποιητές  και τα αληθινά γεγονότα καλύπτονται και δεν αναφέρονται καθόλου. Το τέλος του παιχνιδιού όπως δηλώνουν οι  Παγκοσμιοποιητές, είναι να απαλλαγούμε από τους “Άχρηστους Φαγάδες”. 

Κάντε τη δική σας έρευνα. 

πηγή 

--- 

χωρίς να μας διαφεύγει η με αλαζονεία ανακοίνωση της διάθεσής τους, που αφορά την γενετική τροποποίησή μας σε υβρίδια, χρόνια πριν. (1992)    

προφητευθέντα και νυν ενεργούμενα.... 

''προφητεία'' για εμβόλιο από τέκτονα 

προσεγγίζοντας πνευματικά την αντίστροφη μεταγραφάση

mRNA και DNA στην δίνη της ''πανδημίας'' (μια άλλη οπτική)

με το παρόν να παρουσιάζει λίγα στοιχεία και γνώμες, που ίσως κάποιος θα τα ήθελε μαζεμένα, και δια ευθείας κίνησης νοός (εκ των δημιουργημάτων και φυσικών νόμων) Στον Δημιουργό συνδεδεμένα, ώστε να αποδώσει η επιστήμη τους λόγους της εν Λόγω κι όχι αποκομμένους ως απλές πληροφορίες....  (εκεί έγκειται και η υγιής ευθεία κίνηση του νοός, όταν δεν αφήνει τπτ αποκομμένο, μακράν και εκτός (σαν προοπτική, έναυσμα εξ ίχνους) του πανταχού παρόντος και πληρούντος Τριαδικού Θεού) ... κι αν κάποιος πει ότι όλα αυτά ΔΕΝ έχουν σχέση με Θεό και δεν οδηγούν οι λόγοι εκεί, Ο Θεός θα παραμένει κοντά στον καθένα μας, παρών εφεστώς, αλλά ο καθένας θα είναι υπεύθυνος να Τον εντάξει ή Τον απορρίψει...  

(αγ.Μαξίμου ομολογητού)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου