Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

τροφή και παχυσαρκία (υπό φιλοσοφική και τεχνολογική έποψη)

Οι ερευνητές εντόπισαν για πρώτη φορά στον εγκέφαλο ένα «διακόπτη λίπους», που ρυθμίζει πόσο λίπος καίει ένας άνθρωπος μετά το φαγητό και ο οποίος στους παχύσαρκους είναι «κολλημένος» και μένει συνεχώς ενεργοποιημένος.

Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι θα κατορθώσουν να ελέγξουν τη λειτουργία του «διακόπτη», έτσι ώστε οι άνθρωποι στο μέλλον να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τον τρόπο που το σώμα τους «χειρίζεται» το λίπος. 

συνειρμικά… κι αν αυτό κατορθωθεί ιατρικά, ή όπως τεχνολογικά θα ‘’θέλανε’’ κάποιοι, αυτό θα αφορά απλά την πρόσκαιρη χοϊκή μας παρουσία, κενόδοξα πιο εύμορφοι με λίγο οικονομικό κέρδος που θα συμπορεύεται και με την υγεία, αφού η παχυσαρκία είναι αιτία πολλών (επίγειων και ολίγον ψυχολογικά) ασθενειών…. 

Ο άνθρωπος όμως είναι διττός. Σώμα ΚΑΙ πνεύμα, ύλη και ενέργεια (οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος και ενιαίου ανθρώπου). Είναι σαν πυραμίδα και δεν 

αποτελείται μόνο από την τετράγωνη ορατή βάση αλλά και τα ανυψούμενα προς το αυτό ‘’σημείο’’ ύψους, πνεύμα.

Με αφορμή το παραπάνω ψηφιακό σκαρίφημα του εγκεφάλου για τον ‘’έλεγχο’’ του συγκεκριμένου κομβίου για την παχυσαρκία, κάποιοι βάλθηκαν να μας ενώσουν εις εν, μιας και τα κομπιούτερ εγγίζουν και μοιάζουν με τους ανθρώπους (με την τεχνητή νοημοσύνη) και από την άλλη, ο άνθρωπος μηχανικοποιείται. 

Στο https://www.youtube.com/watch?v=wCOuZ_er8-0 (1) φαίνεται η προσπάθεια ένωσης κάθε νευρώνα με ip, ώστε να γίνει εφικτός αυτός ο έλεγχος (εαυτού).   

 

Μετά το δίκτυο υπολογιστών υπό μία αρχή, www (ςςς) επόμενο βήμα είναι το δίκτυο σωμάτων, υπό την ίδια αρχή (του κοσμοκράτορος). Ελέγχου και χειρισμού μέσω του nanonetwork που εισάγεται (ήδη) και δολίως, στο σώμα μας, πχ γραφένιο στην θέση 4 (νανοαντέννα). (2)  

Όσα κι αν καταφέρουμε, σαν άνθρωποι λόγοι, αλλά χωρίς Λόγο, την κορυφή και Ποιητή ορατών τε (4 ακμές) και αοράτων (ύψος), σαν θεοί χωρίς Θεό, θα ακούσουμε το… Χαῖρε, φιλοσόφους ἀσόφους δεικνύουσα· χαῖρε, τεχνολόγους ἀλόγους ἐλέγχουσα. 

Μέσα στον κόσμο, ο καλός Θεός αφήνει (κι όχι απλά άφησε) ίχνη, οδοδείκτες λόγους που αν ακολουθηθούν με ορθή αναγωγή, ο άνθρωπος μπορεί να εγγίσει και κατακτήσει (όσο) τα αιώνια και μεταμορφωθεί σε τέκνο Φωτός, αντί να μείνει δεσμευμένος στα πρόσκαιρα και φθαρτά, όπως τότε ο ισραήλ (νους ορώμενος τω   Θεώ) δούλος στην αίγυπτο.   

Σκοπός είναι να μην είμαστε στο σύνολο χονδροειδείς άνθρωποι, ακόμη και πετσί και κόκκαλο.... εγκλωβισμένοι στην αίγυπτο, αλλά να βρούμε την έξοδο προς την πραγματική ελευθερία. Αυτογνωσία αυτοέλεγχο και θεογνωσία... Αυτό το δείχνει* ο διάδρομος κατάβασης (σε 26 μοίρες και 33’) που αν ακολουθηθεί δια μέσου της ερήμου, ανευρίσκεται η Βηθλεέμ. μόνο έτσι περνάει ο άνθρωπος από την μία τροφή (την επίγεια) που τον παιδεύει ως παχυσαρκία στην επουράνια, που προσφέρεται στον οίκο του Άρτου (Βηθλεέμ) ή οίκο Κρέατος, δίνοντάς του, κατά Θεόν κι όχι κατ’άνθρωπον  λεπτότητα. 

Στον καθένα εναπόκειται ποιο σύμπαν θα επιλέξει την συνέχεια της ζωής του… το σύμπαν του Θεού και το μετασύμπαν του ανθρώπου…. ** 

Κι Η Θεοτόκος Η τα εναντία εις ταυτό αγαγούσα, ως κλίμαξ επουράνιος και γέφυρα, ‘’ενώνει’’ γη και ουρανό. Ως πύρινος στύλος (κάθετο τμήμα) και πλατυτέρα νεφέλης (οριζόντιο τμήμα σταυρού), μας εξάγει και μεταμορφώνει από δούλους σε ελευθέρους και φωτισμένους, υπό τις πρακτικές προϋποθέσεις σταυρού (προσευχή - νηστεία - ακρόαση - τήρηση)... 

Πάλι Η Θεοτόκος (σαν φλεγόμενη βάτος) μας ανάγει από τους πρόποδες του όρους Σινά, όπου προσκυνούνται τα είδωλα στην θεοβάδιστη κορυφή, όπου όχι απλά παραδίδονται οι λίθινες πλάκες προς τήρηση των εντολών αλλά και εν μαλακαίς σαρκίναις καρδίαις να εγγράφεται το πνεύμα του Θεού Του Ζώντος. 

Πλησιάζοντας την κοίμησή Της, εορτάζουμε την Μεταμόρφωση, της οποίας θέλοντας κι εμείς να μεθέξουμε, πάλι πρεσβείαις Της Θεοτόκου*** θα συμβεί, αν συμβεί κατά την χωρητικότητά μας.    

Αμήν δι ευχών και ενεργείας (προφ.Ηλία, προφ.Μωυσή πάντων των αγίων και εξαιρέτως Της γλυκυτάτης Θεοτόκου) !! 

---

(1) 

(2) intercorporal nanonetwork 

* Ελληνορθόδοξη οπτική πυραμίδων και Ανθρώπου

** στο…. Για το δίκτυο του κόσμου καταγράφηκαν κάποιες ίσως βοηθητικές λεπτομέρειες για τον παγκόσμιο ιστό…: Στις 6 Αυγούστου του 1991, εγκαινιάζεται ο πρώτος δικτυακός τόπος στην ιστορία του Διαδικτύου. Δημιουργός του είναι ο Άγγλος Τίμοθι Μπέρνερς Λι, που δημιούργησε και τον Παγκόσμιο Ιστό (www – World Wide Web). … για όποιον θέλει, μπορεί να δει τις δύο όψεις της μεταμορφώσεως. Την μία εκ Θεού που τον άνθρωπο τον μεταμορφώνει σε θεό κατά χάρι, ελεύθερο και την άλλη που τον μεταμορφώνει σε υπάνθρωπη, ελεγχόμενη ‘’μηχανή’’. Ξεκινά με τον βιοεντοπισμό των ζώων και περνά στον βιοεντοπισμό (πάλι) των ανθρώπων, που για ‘’καλό’’ τους (με όρους και δολώματα του κόσμου) ξεχνά ότι είναι ζώον θεούμενο…. παρέμβαση στο πλάσμα του Θεού, με αρχικό τον βιοεντοπισμό και συνέχεια με βιοσυντονισμό του dna και τέλος βιοσυγχρονισμό....   

[www= ςςς ... ένας ιστός. 6/ αυγ 6ος μήνας από Μάρτιο, (όπως Σεπ 7ος και Οκτ 8ος...) ο αντίποδας της Μεταμορφώσεως.. η της των πάντων ενώσεως δια Φωτός εν Φωτί... ως προσπάθεια ενώσεως στον κόσμο και ενότητα (παγκοσμιοποίηση και παναίρεση του οικουμενισμού) στην κενότητα. ]. 

Το πρώτο στάδιο της ‘’μεταμόρφωσης’’ ήταν να δοθούν οι έξω διευθύνσεις και ενωθούν με το δίκτυο. Ήταν, μια πρώτη μεταμόρφωση βολική και κοινωνική. Η επέκταση στις έσω του ανθρώπου ip ανά νευρώνα εγκεφάλου και μέλους (για έλεγχο και διαχείρηση – με ηλεκτρονική παρέμβαση κατά το δοκούν) θέλει να καταφέρει την τελική παραμόρφωση (version 0.2) και είσοδο των πάντων στο δίκτυο του μετασύμπαντος. 

Με δόλωμα την ‘’άνεσή’’ μας και τον βολικό χειρισμό των μηχανών που είναι ενωμένες με το δίκτυο (πότε να ανάψουμε τα φώτα του σπιτιού μας, το πλυντήριο, το ψυγείο να ελέγχουμε με κάμερες το σπίτι και όχημα όταν είμαστε απομακρυσμένοι αυτών… περνάνε δόλια στον έλεγχο και χειρισμό του σώματος του ανθρώπου και δι αυτού, του εσωτερικού. Παρέμβαση και μόλυνση, ψυχή τε και σώματι. Μη γένοιτο, γιατί δίνοντας τέτοια δικαιώματα, επιτρέπουμε στο δικτυακό μετασύμπαν να εμπεριέχει τον υπόδουλο μετάνθρωπο (την στιγμή που για τον αγ.Μάξιμο ομολογητή, ο άνθρωπος είναι μεγαλύτερος από το σύμπαν γιατί κλήθηκε να το κυριαρχεί). Ήδη όμως την παραπάνω πρόθεση [σύμμειξης τεχνολογίας με σπέρμα ανθρώπου (Δαν.β’43)] και αποτέλεσμα, την γνωρίζουμε εξ αποκαλύψεως, ότι  όποιος θα αντιδρά θα αποβάλλεται. Δεν θα πουλά, δεν θα αγοράζει… Αξίζουν όλες  αυτές οι ‘’ελευθερίες’’ αν για χάριν των απεμπολίσουμε την θεία ελευθερία, εγκλωβισμένοι ενδοσυμπαντικά ενεργώντες εν φαντασία κι όχι εν αληθεία;   (αναδημοσιευθέν στο το σύμπαν του Θεού και το μετασύμπαν του ανθρώπου….). 

*** Μετεμορφώθης ἐν τῷ ὄρει Χριστὲ ὁ Θεός, δείξας τοῖς Μαθηταῖς σου τὴν δόξαν σου, καθὼς ἠδυναντο. Λάμψον καὶ ἡμῖν τοῖς ἁμαρτωλοῖς, τὸ φῶς σου τὸ ἀΐδιον, πρεσβείαις τῆς Θεοτόκου, φωτοδότα δόξα σοι. 

Θαβώρ (8)

Τέσσερις είναι οι τοίχοι του νέου πύργου της Βαβέλ (αγ.Νικολάου βελιμίροβιτς) ... 

Ο πρώτος τοίχος είναι η επιστήμη,
ο δεύτερος είναι η βιομηχανία, 
ο τρίτος τοίχος είναι η πολιτική
και ο τέταρτος τοίχος είναι ο εγωκεντρισμός.

Με δεδομένη την διαστρέβλωση των επιδιώξεων της επιστήμης [έρευνες πειράματα εμβολιασμοί και όχι μόνο, έχοντας προφητευθεί η κατάληψις της καθέδρας της υγείας από τον αντίχριστο (π.Σάββας Αχιλλέως)] της βιομηχανίας (ειδικά στο θέμα τροφίμων με τις επιδοτήσεις τους) και της πολιτικής (εωσφοριστών και σιωνιστών) όλα στο αρρωστημένο πνεύμα του great reset, η λύση είναι ο αντίποδας και προσμονή, προσδοκία (αμήν και εργασία) ανάστασης όλων αυτών των παραμέτρων για ωφέλεια του ανθρώπου κι όχι για την καταστροφή ή μεταποίησή του σε απόλυτα ελεγχόμενο δουλικό. (ελληνορθόδοξη παιδεία στην ανατέλλουσα βυζαντινή δημοκρατία, εργάτες του φιλάνθρωπου θείου σχεδίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου