Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

για τον εμπαιγμό της εκκλησίας από την πολιτεία

καιρός… να υψωθούν καθαραί χείραι και να ζητήσουν δικαιοσύνη… (από τον ουρανό) και να ακουστεί (στην γη) εκείνο το ‘’τι με δέρεις; ‘’ (σήμερα που ανοίγουν οι ουρανοί...) αιτούντες, Δικαιοσύνη και ΦΩΣ όχι του κόσμου τούτου που ολοέν και αποστασιοποιείται ακόμη και από την λογική, αλλά του Τριαδικού Θεού που ‘’φανερώνεται’’ τα Θεοφάνεια. 

αρκετά η εκκλησία έγινε καρπαζοεισπράκτορας και συναινούσα (ως ιεράρχες και όχι μόνο) στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, αθέων και εθνομηδενιστών είτε αφορά το παρατεταμένο κλείσιμο ναών (και Νοσοκομείων ψυχών και σωμάτων), να μένει ο λαός του Θεού αλειτούργητος, ακοινώνητος και εξ αυτού θηριάλωτος, ανεξομολόγητος, συναινών στα εμβόλια [με ηθική  προέκταση εξαιτίας των χρησιμοποιούμενων κυττάρων από αμβλώσεις αλλά και mRna με επιδεχόμενη γονιδιακή αλλοίωση σε μετανθρωπισμό, version 0.2 μεταλλαγμένοι…. αφού οι βασιλείς του κόσμου θέλουν να συμμείξουν με το σπέρμα των ανθρώπων τεχνητή νοημοσύνη (Δαν.β’)] και τώρα ΚΑΙ ‘’αφώτιστος’’ ; αμέτοχος πηγής αφθαρσίας, δώρου αγιασμού, λυτήριον αμαρτημάτων, αλεξιτίριον νοσημάτων, ολέθριον δαίμοσιν, ... αμέτοχοι αυτού προς καθαρισμόν ψυχών και σωμάτων, προς ιατρείαν παθών, προς αγιασμόν οίκων, προς πάσαν ωφέλειαν.... είναι όλα αυτά ανώτερα από το λιανεμπόριο, κομμωτήρια, παντοπωλεία που ''δια νόμου είναι ανοιχτά'' γιατί θεωρούνται αναγκαία;;; (αλοίμονο για την ιεράρχηση εκ του αθέου κράτους, αλοίμονο και στους συναινούντες ιεράρχες...)

…καὶ ἀνταποδώσει μοι Κύριος κατὰ τὴν δικαιοσύνην μου καὶ κατὰ τὴν καθαριότητα τῶν χειρῶν μου ἐνώπιον τῶν ὀφθαλμῶν αὐτοῦ. μετὰ ὁσίου ὅσιος ἔσῃ, καὶ μετὰ ἀνδρὸς ἀθῴου ἀθῷος ἔσῃ, καὶ μετὰ ἐκλεκτοῦ ἐκλεκτὸς ἔσῃ καὶ μετὰ στρεβλοῦ διαστρέψεις*. ὅτι σὺ λαὸν ταπεινὸν σώσεις καὶ ὀφθαλμοὺς

ὑπερηφάνων ταπεινώσεις. ὅτι σὺ φωτιεῖς λύχνον μου, Κύριε ὁ Θεός μου, φωτιεῖς τὸ σκότος μου. (ψαλμ.ιζ') 

μετά στρεβλού, διαστρέψεις…. 

* ώστε, να διακριθεί η κακώς εννοούμενη αγαθοσύνη χωρίς νου, που είναι εγκληματική ενέργεια εις βάρος του ποιμνίου που ανέθεσε ο καλός Ποιμήν από την μετά Αληθείας (XC) αγαθοσύνης…. (παρατήρηση και παράκληση σε όσους δεν θάθελαν να κριθούν ως μισθωτοί…) …. ως υποτελείς και ομόγνωμοι με τον καίσαρα…. υποτελείς στον νοητό φαραώ, που αντιδρά στην δική μας έξοδο και διέλευση της ερυθράς (και σκιώδη τύπο της βαπτίσεώς μας). Αμήν να συνταχθούμε ‘’μέρα’’ που είναι, με Τον Ελευθερωτή και Φωτιστή, και αμήν να  αποταχθούμε τους εναντιούμενους….  (και προβούμε προς χαρά των αγγέλων, στην ελάχιστη τιμή και συμφωνία με το ορθόδοξο βάπτισμά μας…) 

προτύπωσις και ενέργεια σταυρού στην βάπτιση - η διέλευσις εν τη ερήμω... της ερυθράς 

Αλήθεια και Δικαιοσύνη 

και... ευθέως ανέβη εκ των υδάτων (Ο Κύριος, για να κατέβει το Πνεύμα το Άγιον – και σκοπό του ανθρώπου) ... με μας να καθυστερεί η άνοδος του υποβρύχιου νοός (1), (εκ των κάτω υδάτων προς τα άνω) αφού χωλαίνουμε στην κατανόηση και μετάνοια των εγκλημάτων μας.... Ὢ πῶς ἐζήλωσα Λάμεχ τὸν πρῴην φονευτήν, τὴν ψυχὴν ὥσπερ ἄνδρα, τὸν νοῦν ὡς νεανίσκον, ὡς ἀδελφὸν δέ μου τὸ σῶμα ἀποκτείνας, ὡς Κάϊν ὁ φονεύς, ταῖς φιληδόνοις ὁρμαῖς! 

(1) Ὡς βαρὺς τῇ γνώμῃ Φαραὼ τῷ πικρῷ γέγονα, Δέσποτα, Ἰαννὴς καὶ Ἰαμβρής, τὴν ψυχὴν καὶ τὸ σῶμα, καὶ ὑποβρύχιον νοῦν· ἀλλὰ βοήθησόν μοι. 

(εκ του μεγάλου κανόνος) 

ανεβαίνει Ο Κύριος εκ των υδάτων... ανεβαίνει ο πάντα εσταυρωμένος (ως ποιών το θέλημα του Πατρός) ανεβαίνει ο σταυρός, ευθέως, συνανεβαίνουμε κι εμείς σταυρικά, δια της ακριβούς φιλοθεΐας (Ι) και διακονούσης φιλανθρωπίας (-), όπως όρισαν οι αδελφές πρότυπα ΜΑΡΙΑ + ΜΑΡΘΑ , σε θεωρία και πράξη. Με την κυκλική και ευθεία κίνηση του νοός, συνανυψούμεθα ελικοειδώς δια σταυρού, που μας ανιστά (προσωπικά και συλλογικά). 

φιλοθεΐα και φιλανθρωπία    

Η Μάρθα και η Μαρία, (παρούσες και δι αυτών όλοι μας) στο μυστήριον της Βαπτίσεως… 

μας περνά από τα νεφρά (και χοϊκά) όπου …ὅτι αἱ ψόαι μου ἐπλήσθησαν ἐμπαιγμάτων, καὶ οὐκ ἔστιν ἴασις ἐν τῇ σαρκί μου· (ψαλμ.37) στα επινεφρίδια έδρα ψυχής, την άλλη γνώση, την άλλη όψη και λύση των προβλημάτων. Δια των αγίων Σάββα και Νικολάου, 5/6 Δεκ, η επίγνωσις της αλφαβήτας της πίστεως και αυτογνωσία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου