Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία σοκ για φοροδιαφυγή του ίδιου του πρωθυπουργού!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011


Η καταγγελία σοκάρει και έφ’ όσον ισχύει, αποδεικνύει ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι δομικά η εστία της διαφθοράς.
Η πεθερά του πρωθυπουργού λοιπόν, η μητέρα της συμπαθούς συζύγου του κυρίας Άντας, νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο Πατρών “Παναγία Βοηθεία” και με την ευκαιρία στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.
Ο σύλλογος λοιπόν Αποκλειστικών του νοσοκομείου, καταγγέλει ότι η οικογένεια του πρωθυπουργού αντί να χρησιμοποιήσει νόμιμα αμοιβόμενες αποκλειστικές, χρησιμοποιεί 3 αλλοδαπές και μάλιστα (σύμφωνα με την καταγγελία) ανασφάλιστες!
Εμείς δεν χτυπούμε ποτέ σε θέματα υγείας τα οποία σεβόμαστε απόλυτα. Πρέπει όμως να παρέμβει άμεσα το ΣΕΠΕ και να ελέγξει την καταγγελία. Εάν είναι δυνατόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός να δίνει τέτοιο δείγμα σε μία κοινωνία που μαστίζεται.
Εάν μάλιστα δεν επέμβει άμεσα ο ΣΕΠΕ για να ελέγξει την καταγγελία, οφείλει ο εισαγγελέας να παρέμβει και να ελέγξει τους ίδιους που είναι ήδη ενημερωμένοι αλλά δεν παρεμβαίνουν!
Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατόν να παραγκωνίζεται το σωματείο που αποτελεί τον νόμιμο και ασφαλή φορέα στον νευραλγικό θεσμό των αποκλειστικών;
Θα επανέλθουμε…
πηγή

1 σχόλιο:

  1. αλλοδαπός είναι αλλοδαπές θα προτιμά... παγκόσμιος στρατιώτης είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή