Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

το great reset…. ελληνορθοδόξως ορώμενο

συγγνώμη για τα απαραίτητα εισαγωγικά και τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των αρχόντων του κόσμου τούτου (για όσους όμως δεν τα άκουσαν, ίσως απαραίτητα).  

…Μετά τον covid ένα ακόμη καταστροφικό σενάριο από παγκοσμιοκράτες… Η Νέα Τάξη τελικά ήταν αποπροσανατολισμός κατ΄ουσίαν απεργάζεται την Παγκόσμια Αταξία, την απορρύθμιση των κοινωνιών την γενικευμένη αποδόμηση… O Jeremy Jurgens, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF δηλώνει : ′′πιστεύω ότι θα υπάρξει μια άλλη κρίση. Θα είναι πιο σημαντική. Θα είναι πιο γρήγορη συγκριτικά με αυτό που είδαμε με τον covid. Οι συνέπειες θα είναι πιο σημαντικές και οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι πολύ πιο σημαντικές.”Ο Klaus Schwab ιδρυτής κι Διευθυντής του WEF συγκεκριμενοποιεί τη νέα απειλή: ′′ Ξέρουμε τα πάντα αλλά δεν επιδεικνύουμε πάντοτε αρκετή προσοχή στο φοβερό σενάριο μια ολοκληρωτικής κυβερνο-επίθεσης που δύναται να σταματήσει το ηλεκτρικό ρεύμα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα νοσοκομεία και την κοινωνία μας γενικότερα. Η κρίση του COVID-19 θα θεωρηθεί ως μια μηδαμινή διαταραχή συγκρινόμενη με μια κυβερνοεπίθεση πιο σημαντική “. 

Εμπρός για την μεγάλη επαναφορά την μεγάλη επανεκκίνηση, The Great Reset / Great Reboot.. πηγή 

Και προχωράμε, μετά τις προγραμματικές τους δηλώσεις, στα δικά μας…. κι αν η

Ελλάδα όπως προώρισται όχι μόνο δεν συμμετείχε, αλλά αντιδρούσε υγιώς, θα είχε καλώς. Αλλά, (250) χρόνια τώρα δουλεύοντας οι σιωνιστές, έχουν καταλάβει τις ηγεσίες του κόσμου, δυστυχώς και την δική μας. Ένδειξη, όχι μόνο η μετοχή του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, στην λέσχη μπίλντεμπεργκ, αλλά συναριθμούμενες με χίλιες μύριες ανθελληνικές και αντίχριστες επιλογές, τάχα ‘’σώφρονες’’ και υπεύθυνες… αλλά και επ’ευκαιρία δηλώσεων για την ‘’πανδημία’’, είδαμε πάνω στο γραφείο του και σε περίοπτη θέση, όχι τυχαία, το βιβλίο της ''μεγάλης επανεκκίνησης''.... 

Μετά από όλα αυτά, ατομικά και συλλογικά καλούμαστε να τοποθετηθούμε και αντιδράσουμε στην συγκεκριμμένη δράση και σχεδιασμό. 

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αρκετά άρθρα, όπως… δούρειος ίππος η πανδημία για άλλα σχέδια 

«Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) » Ποιοι τη ζητάνε, τι εννοούν; 

για να μας δώσουν μια ιδέα περί του τίνος πρόκειται.    

Το θέμα είναι, ότι το πνεύμα του κακού ανέκαθεν ''έτρεχε'' (από αυτήν την πλευρά του παραπετάσματος) πριν το ερχόμενο Φως, να προλάβει ό,τι μπορεί, να δημιουργήσει εντυπώσεις... να φοβίσει και τρομοκρατήσει, να πανικοβάλει, να μουδιάσει, να μηδενίσει αντιδράσεις και τελικά να νικήσει χωρίς αντίσταση. 

Έτσι θάθελε. 

Μας γνωστοποιεί ο αντικείμενος το θέλημά του ευκαίρως ακαίρως, μας γνωρίζει όμως και ο συγκείμενος Κύριος (που συμπλέει, συνοδοιπορεί και μας θεραπεύει ως Ιατρός ψυχών και σωμάτων, έως της συντελείας) το δικό Του θέλημα. Θέλει τους πάντας σωθήναι και εις επίγνωσιν Αληθείας ελθείν. 

Ο ένας μας καθέλκει προς τον θάνατο και Ο Άλλος μας ανέλκει προς την Ζωή. 

Δύο θελήματα, δύο βουλήσεις, με μας να κλίνουμε την ζυγαριά προς τα άνω ή κάτω, ανάλογα της θελήσεως και συμφωνίας και τα δικαιώματα που δίνουμε σε κάθε πλευρά, προτείνοντας το χέρι μας προς έλκυση. Ή αναστάσεως και αποκαλύψεως ή καταποντήσεως γενόμενοι πέτρες χωρίς πνοή* όπως o βράχος του Κύνωπα στην Πάτμο (στο σπήλαιο της αποκαλύψεως κι όχι στο βαθύτερο σπήλαιο των δωδ/σων…).  

Και να εκ-τυπώθηκε (προχτές κιόλας) στα τοιχεία της βουλής Η Θεοτόκος, ως ένδειξη για να μας εξάγει εκ της αιγύπτου και επαπειλούντα νοητό φαραώ και θάνατο και είδωλα, για να μας εισάγει με την είσοδό Της στα άγια των αγίων, στις αιτίες, στην καρδιά, στην Ζωή. 

Ποιος από τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους δεν βλέπει την προσπάθεια της σατανοκινούμενης ελίτ, να μας πεθάνουν; 

Φιλοσοφούντες το, το ότι θα πεθάνουμε βιολογικά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σκοπός είναι να μην πεθάνουμε και πνευματικά, το οποίο είναι στο χέρι μας.

Από το η εγνατία, ο Άγιος Κοσμάς και η Κωνσταντινούπολη, μας γνωρίζει η καλή μας Παναγία, πως η εικόνα Της θα βρεθεί, μετά τον μεγάλο Πόλεμο, όταν η Κωνσταντινούπολη γίνει κονιορτός (σκόνη), και μείνει το 1/3 της ανθρωπότητας. 

Αφού όμως οι άγιοι πατέρες λένε… σε μας εναπόκειται, αν θέλουμε, να ‘’τρέξουμε’’ πάνω σε αυτήν την προτροπή, με νέκρωση μελών αμαρτίας και παράλληλη σύνθεση μελών ζωής…με την  δόμηση του εν ημίν ναού, ώστε Ο Θεός να μας έχει ως λαό Του και εμπεριπατεί μαζί μας, γράφοντας (έχοντας ήδη υπογράψει) με χρυσά γράμματα την συνέχεια. Αμήν μέτοχοί της…. 

Κι οι δύο βουλές (σκιώδης και επουράνιος), θα προσπαθήσουν να μας εμβολίσουν με δύο συμβουλές. Αφού πλησιάζει έτσι κι αλλιώς ο (βιολογικός) θάνατος, λέει η μία: έλα μωρέ, ζήσε, δεν έχεις καιρό, αμάρτανε. Κι η άλλη, εκ του αγγέλου φύλακά μας, ως φωνή συνειδήσεως και Θεού, αφού δεν έχουμε καιρό, ας μετανιώσουμε για να Ζήσουμε, με τον έναν να προβάλει χωρίς κόστος την εφάμαρτη ηδονή** των αισθητηρίων και τον άλλον να υπενθυμίζει το αποτέλεσμα της πρόσκαιρης ‘’γλυκύτητας’’ που θα αποβεί σε αιώνια πικρία και οδύνη**. 

Τρέχει να προλάβει ο ένας, τρέχει να προλάβει και ο άλλος, κι εμείς στο μέσον τανυζόμενοι, αλλά γνωρίζοντες την γενική κατάληξη, η οποία όμως δεν πρέπει να είναι ικανή να μας επαναπαύει, αφού από την θέλησή μας εξαρτάται η δική μας κατάληξη. 

Μας συμφέρει να ζητάμε από τον καλό Θεό ‘’γρήγορο νου, σώφρονα λογισμό, καρδία νήφουσα…’’ σε αντίθεση με τα μπολιάσματα εκ της τηλεοράσεως (και όχι μόνο) που καταφέρνουν τον νου να τον έχουν αργό και σαρκικό, με ασύνετους λογισμούς παρά τις προφάσεις και δικαιολογίες της ‘’υπευθυνότητος’’ που ειρωνεύεται τους ‘’συνωμοσιολόγους’’ για τσιπάκια κ.α. ‘’γραφικά’’… και καρδία ταραγμένη. 

Προσωπικά και συλλογικά, η Ελλάδα και οι έλληνες έχουν μπροστά τους έναν καλό και σπουδαίο αγώνα. Ιστορικά*** θυμόμαστε πως η  Ελλάδα ήταν πάντα ο κυματοθραύστης αυτοκρατοριών... Οι αντίπαλοι δρούσαν στον τύπο και ουσία του αγκυλωτού σταυρού που σαν μέγγενη έτειναν να συνθλίψουν το πρόσωπο, την ελευθερία και καταργήσουν την ισχύ του θείου επί γης, Φωτός... 

αλλά και αγιογραφικά θυμόμαστε το, …25 ἐξῆλθε δὲ ὁ πρωτότοκος πυρράκης, ὅλος ὡσεὶ δορὰ δασύς· ἐπωνόμασε δὲ τὸ ὄνομα αὐτοῦ ῾Ησαῦ. 26 καὶ μετὰ τοῦτο ἐξῆλθεν ὁ ἀδελφὸς αὐτοῦ, καὶ ἡ χεὶρ αὐτοῦ ἐπειλημμένη τῆς πτέρνης ῾Ησαῦ· (Γεν.κε’25) 

.... ερχόμενος ο Ιακώβ (συλληφθείς πρώτος, όπως συμβαίνει με τα δίδυμα που γεννιούνται δεύτερα) έρχεται με επειλημμένη την χείρα επί της πτέρνας του Ησαύ.... 

Κι Ο Κύριος που συνεργεί στην ιστορία (προς σωτηρία του ανθρώπου) θα βάλει το χέρι Του και θα καλύψει την τρωτότητα και το θανατικό εκ της πτέρνας του κόσμου. 

Great reset, great restart αυτοί …στον αντίποδα σχεδίων, μεγάλη επανεκκίνηση και μεγάλο επαναπροσδιορισμό αξιών και αρχών δια της GR.... της υποτιμημένης, πολεμουμένης και συνθλιβομένης πανταχόθεν, ελλαδίτσας για το πνεύμα Θεού Ορθοδοξίας και υγιούς ελληνισμού της… 

Θα ακολουθήσουν σημεία σκανδαλώδους θείας βοήθειας και παρουσίας αγίων. Αρκεί εμείς να στώμεν καλώς.... να τρέξουμε να προλάβουμε την δική μας επανεκκίνηση και κατά Θεόν διόρθωση βίου, σε θεωρία και πράξη. 

Μετά το ΚΑΛΕΣ ΥΠΟΜΟΝΕΣ, πιστεύω πως αυτό το σημειολογικό GR θα το βρουν μπροστά τους, με την προϋπόθεση της συστράτευσης και της μυστικής και μυστηριακής θείας βοηθείας και ευλογίας... 

Κύριος διασκεδάζει βουλὰς ἐθνῶν, ἀθετεῖ δὲ λογισμοὺς λαῶν καὶ ἀθετεῖ βουλὰς ἀρχόντων· ἡ δὲ βουλὴ τοῦ Κυρίου εἰς τὸν αἰῶνα μένει, λογισμοὶ τῆς καρδίας αὐτοῦ εἰς γενεὰν καὶ γενεάν. μακάριον τὸ ἔθνος, οὗ ἐστι Κύριος ὁ Θεὸς αὐτοῦ, λαός, ὃν ἐξελέξατο εἰς κληρονομίαν ἑαυτῷ. ἐξ οὐρανοῦ ἐπέβλεψεν ὁ Κύριος, εἶδε πάντας τοὺς υἱοὺς τῶν ἀνθρώπων·  (ψαλμ.λβ’) 

Ερχόμενος να αποδώσει εκάστω κατά τα έργα του…. (ας μην έχει κανείς αμφιβολία… είτε το παραδέχεται, είτε όχι.).   

--- 

* (ποθούντες να καταλήξουμε ουρανοπολίτες σε κόντρα των προσκυνούντων είδωλα) … μήποτε εἴπωσι τὰ ἔθνη· ποῦ ἐστιν ὁ Θεὸς αὐτῶν; ὁ δὲ Θεὸς ἡμῶν ἐν τῷ οὐρανῷ καὶ ἐν τῇ γῇ πάντα, ὅσα ἠθέλησεν, ἐποίησε. τὰ εἴδωλα τῶν ἐθνῶν, ἀργύριον καὶ χρυσίον, ἔργα χειρῶν ἀνθρώπων· στόμα ἔχουσι, καὶ οὐ λαλήσουσιν, ὀφθαλμοὺς ἔχουσι, καὶ οὐκ ὄψονται, ὦτα ἔχουσι, καὶ οὐκ ἀκούσονται, ρῖνας ἔχουσι, καὶ οὐκ ὀσφρανθήσονται, χεῖρας ἔχουσι, καὶ οὐ ψηλαφήσουσι, πόδας ἔχουσι καὶ οὐ περιπατήσουσιν, οὐ φωνήσουσιν ἐν τῷ λάρυγγι αὐτῶν. ὅμοιοι αὐτοῖς γένοιντο οἱ ποιοῦντες αὐτὰ καὶ πάντες οἱ πεποιθότες ἐπ᾿ αὐτοῖς.

** ΗΔΟΝΗ - ΟΔΥΝΗ και ΑΔΑΜ (σταυροειδώς, όπως φαίνεται στο σχήμα εντός του δεσμού)

*** ένδοξο παρελθόν και ελπιδοφόρο (υπό προϋποθέσεις) μέλλον 

συνειρμικά προηγούμενα… 

ο κύκλος της ζωής όπως ήταν πάντα, αλλά και όπως διαμορφώνεται με τις νέες τεχνολογίες 

περί ψυχής και κολάσεως… 

εκμεταλλευόμενοι τους σκιώδεις συμβολισμούς…. 

ασφαλίζοντας τις θυρίδες (αισθητήρια) με Αίμα Αμνού…. (που προτυπωμένα, ου κατεάγησαν τα σκέλη στην αίγυπτο…) περί AIDS και της πνευματικής του αναγωγής... 

Δερμάτινοι χιτώνες και διαφάνεια 

Ιούδας ισκαριώτης, κατά Θεόν παιδαγωγία και εμβόλιο (δύο όψεις και προοπτικές)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου