Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Κύριος, προφ.Ηλίας παιδεία και παιδία

Γράφτηκε… 14 ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν· ἄφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με· τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν. (Ματθ.ιθ’) 

Μία υποσημείωση στο περασμένο άρθρο, mRNA και DNA στην δίνη της ''πανδημίας'' (μια άλλη οπτική) ήταν και η εξής: …με την αιχμαλωσία στην βαβυλώνα και την λύτρωση... να δίνονται μαθήματα στους επιδεχόμενους νουθεσίας [ή θα χτυπιούνται από τους ιερείς του βάαλ τα παιδιά μας φυσικά και νοερά) πάνω στην πέτρα και θα τα σκοτώνουν.... ή θα χτυπάμε εμείς τα τέκνα της ασεβείας και αμαρτίας στην Πέτρα Χριστό] μακάριος ὃς κρατήσει καὶ ἐδαφιεῖ τὰ νήπιά σου πρὸς τὴν πέτραν 

Ζώντας μακράν της Σιών (καρδιάς) εν αμαρτία, πρώτα βλέπουμε τους ιερείς του βάαλ να εδαφιούν τα τέκνα του ισραήλ (νους) στην πέτρα και να τα σκοτώνουν και δεύτερο τον προφ.Ηλία που από ιερή αγανάκτηση και όχι με αυθαιρεσία αλλά κατόπιν αποδείξεως της αληθείας της πίστεως, τους σφάζει. 

Είναι το πνεύμα του Θεού Του Ζώντος* υπέρχρονο και δρα διαχρονικά. 

Τροχάει την μάχαιρά του ο προφ.Ηλίας. Εμφανίζεται πρόσφατα Ο Κύριος σε σεβάσμιο ιερέα (στην Κύπρο) πάσχοντα από κόβιντ και εκεί που τον είχανε για

εκδημία, επιστρέφει και τους λέει: …. Ήρθε Ο Κύριος και μου είπε… δεν τα έχω με τον απλό λαό, αλλά με τους επισκόπους σας. Θα επέμβω για χάριν των παιδιών.      

Είδαμε και την προσευχή του προφ.Ελισσαίου (μαθητού προφ.Ηλία) που έγινε αφορμή δράσης του Θεού στους 42 θρασείς νεανίσκους που τον κορόιδευαν στην ανάβασή του προς τον λόφο…. (εντοπίζοντας τις προδιατυπώσεις του Λόγου σε έργα προφητών και σε λόγους). Είναι των προεσχάτων η οργή Θεού που θα ανακόψει την δράση των ειδωλολατρών (σατανιστών της ΝΤΠ) που έβαλαν στόχο τα παιδιά. Είναι αυτό που λέει ο αγ.Παΐσιος στο Φωνή βοώντος εν τη ευρώπη: …και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72... Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν... ..

...Θα τα στριμώξουν τα πράγματα..

..Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται να κάνουν, μόνο ό διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί. Κατάλαβες τί γίνεται; Τελικά θα φάει μια σφαλιάρα ή θα πάει στην άκρη... Θα πάει περίπατο... 

Κι εμείς, συνεχίζουμε να παρακαλούμε έως πότε Κύριε; έρχου Κύριε…. κι Ο Κύριος απαντά έρχομαι ταχύ αποδούναι εκάστω… ομότροπα Του Κυρίου οι εργάτες Του προφ.Ηλίας, προφ.Ελισσαίος. 

Μόνο που αυτή η συνάντησις έχει προϋποθέσεις**. Ανόδου μας για κάθοδό Του. 

η …ἀλήθεια ἐκ τῆς γῆς ἀνέτειλε, καὶ δικαιοσύνη ἐκ τοῦ οὐρανοῦ διέκυψε. 

Για να διακύψει η δικαιοσύνη του Θεού άπό τον ουρανό, πρέπει η αλήθεια να ανατείλει εκ της γης. Εμείς να αληθεύσουμε (ανυψωθούμε) για να έλθει η θεία δικαιοσύνη…. γιατί αν δεν αληθεύουμε (με διόρθωση βίου κι όχι απλά θεωρητικά) η δικαιοσύνη θα ισχύσει και για μας, βρισκόμενοι κατηγορούμενοι, παρά την φανταστική για τον εαυτό μας γνώμη του ‘’θρησκευόμενου’’. 

Αμήν να μην κωλύουμε αυτά (τον εν ημίν XC και έξω, αγαθά τεκνία) προς την Βασιλεία….  οδηγώντας τα στην σφαγή και θυσία των ειδωλολατρών, όπως τότε (στην εποχή του προφ.Ηλία), στην εποχή γεννήσεως Του Χριστού με τον βρεφοκτόνο ηρώδη (δερμάτινο) ... έτσι και τώρα.   

Μακάρι όλοι μας να δρούμε θεάρεστα για να Του δίνουμε δικαιώματα επέμβασης… και επισπεύσει την παρουσία Του. Εν δικαιοσύνη και χάριτι… επλεόνασεν η αμαρτία… υπερπερίσσευσεν κι η χάρις. Αμήν έρχου Κύριε!!

* πως ενεργεί Το πνεύμα του Θεού Του Ζώντος 

** Αλήθεια και Δικαιοσύνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου