Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

η επανεμφάνιση του ναζισμού και η εφαρμογή του...

Το 1933 όταν ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία οι πεποιθήσεις του περί της φυλετικής «καθαρότητας» και της ανωτερότητας της «γερμανικής φυλής» - την περιέγραφε ως άρια «κυρίαρχη φυλή» που πρέπει να διατηρήσει την καθαρότητά της προκειμένου μια ημέρα να κατακτήσει τον κόσμο, έγιναν κρατική ιδεολογία. Για να την επιβάλει στον γερμανικό λαό χρησιμοποίησε την προπαγάνδα, αφίσες σε δημόσιους χώρους, ραδιόφωνο, κινηματογράφο, σχολικές αίθουσες και εφημερίδες. 

Η προπαγάνδα εκθείαζε τους ανήκοντες στην γερμανική φυλή και επιτίθετο σε όσους μπορούσαν να την μολύνουν τους Εβραίους αρχικά και τους γύφτους αργότερα. 

Όσοι δεν επείθοντο ερχόταν να τους πείσει ο φόβος των ταγμάτων εφόδου, στην καλύτερη περίπτωση έτρωγαν ξύλο και στην χειρότερη τους έτρωγε η

μαρμάγκα... 

Όσοι εξακολουθούσαν να αμφιβάλουν ερχόταν αρωγός για να τους πείσει η επιστήμη. Το γερμανικό ινστιτούτο ανθρωπολογίας κληρονομικότητας και ευγονικής "Κάιζερ Βίλχεμ" επιστημονικά με μετρήσεις απεδείκνυε την ύπαρξη της αρίας φυλής. 

Όσοι δεν επείθοντο ούτε από την επιστήμη ερχόντουσαν οι "προστατευτικές συλλήψεις", έτσι αποκαλούσαν τις συλλήψεις των αντιφρονούντων. Το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, τους πρώτους που "φιλοξένησε" ήταν εκείνοι που δεν πείστηκαν ούτε από την προπαγάνδα, ούτε από τον φόβο, ούτε από την επιστήμη. 

Σήμερα έχουμε τον εμβολιασμό που σύμφωνα με τα λεγόμενα των κρατούντων όσοι προσχωρούν είναι: υπεύθυνοι, κοινωνικά αλληλέγγυοι, πνευματικά ανώτεροι, ηθικά ανώτεροι, καλύτεροι πατριώτες και επομένως οι άλλοι είναι ανεύθυνοι, παρτάκιδες, ηθικά και πνευματικά κατώτεροι, κακοί πατριώτες και επιπλέον απειλούν να μολύνουν τους "καθαρούς" εμβολιασμένους. 

Όσοι δεν πείθονται από την προπαγάνδα έρχεται ο φόβος που σήμερα λόγω και εμπειρίας είναι ένας κατασκευασμένος ιός που προσβάλει και θανατώνει χιλιάδες. 

Όσοι δεν πειθαρχούν από φόβο έρχεται αρωγός πάντοτε η επιστήμη να διαβεβαιώσει ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε. 

Όσοι δεν πείθονται ούτε από την προπαγάνδα, ούτε από τον φόβο, ούτε από την επιστήμη, έρχονται τα "προστατευτικά" μέτρα της κυβέρνησης γι' αυτούς. 

Δεν ξέρω αλλά όταν ακούω προστατευτικά μέτρα μου έρχεται στο μυαλό ο Πλάτων που μας είπε ότι" αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος, όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά ο προστάτης". 

Αρχίζει να εμφανίζεται το πραγματικό πρόσωπο της ΝΤΠ...

---

ο αγών μου και η αρία φυλή, ελληνορθοδόξως προσσεγγιζόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου