Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 6

Σύνδεσμος
Εθνικής Ενότητας
  Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2012

Γιατί δεν απαντά η Κυβέρνηση στις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερμανού Βουλευτή;

Σχετικά με τις δηλώσεις Γερμανού Βουλευτού περί της ανάγκης να τοποθετηθεί Αρμοστής στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έκπληκτη η Ελληνική Κοινωνία άκουσε Γερμανό Βουλευτή και μάλιστα τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος της κυρίας Α.Μέρκελ, να δηλώνει ότι «πρέπει να τοποθετηθεί Αρμοστής» στην Ελλάδα!!!

Εξίσου έκπληκτοι, δεν ακούσαμε κανένα μέλος της Ελληνικής Κυβέρνησης να αντιδρά σε αυτή την επιεικώς άκομψη παρέμβαση του εν λόγω κυρίου στα εσωτερικά της Πατρίδας μας.

Οι αναιδείς και όχι μόνο δηλώσεις του , δείχνουν πως ακριβώς βλέπουν την Ελλάδα οι Γερμανοί φίλοι μας. Καταδεικνύουν όμως και την ανάγκη να καταδικαστούν αμετάκλητα οι σύγχρονοι δοσίλογοι που αφήνουν τους Έλληνες ακάλυπτους και χωρίς αξιοπρέπεια.

Ο απαράδεκτος Κύριος Κάουντερ θα πάρει επιτέλους αρμοδία απάντηση ;;;

2 σχόλια:

 1. Από ποιούς να πάρουν απάντηση , αναρωτιέμαι ?
  Αφού οι Άρχοντες ημών , είναι υπάλληλοι του κυρίου(?) κάουντερ !!!!!!
  Είναι μασσώνοι κατωτέρας κατηγορίας από τον εν λόγω ιουδαιομασσώνο !!!!!
  Κάθονται προσοχή με το κεφάλι σκυμμένο , βλέποντας τίς δέστρες των υποποδείων των (τα κορδόνια των παπουτσιών τους) , διότι απαγορεύεται να κοιτάξουν στα μάτια τά αφεντικά των !!!!!!
  Καλά να πάθουμε/τε , διότι τους ψηφίσαμε/τε !!!!!
  Άν νομίζετε ότι είμαστε άξοιοι για κάτι ΄ποιό καλό , επαναστατίστε και στείλτε τους στην φυλακή δεμένους !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εμείς εκτεθήκαμε δημοκρατικά και περιμένουμε την ψήφο σας, ώστε η λαϊκή επιθυμία, να γίνει λαϊκή εντολή. Υποσχόμαστε χωρίς περιστροφές και λόγια του αέρα, ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ! Διαρκές πόθεν έσχες, άρνηση επαχθούς και άλλα λογικά!

  Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ή ΛΑΟΣ, ή ΚΚΕ ή ΣΥΝ, που έδειξαν δείγματα γραφής κυβέρνησης ακόμη και στείρας αντιπολίτευσης, περαστικά ΟΛΩΝ μας...

  Έχουμε πολύ δουλειά και να μας εμπιστευτεί ο (λογικά καχύποπτος) ελληνικός λαός, αλλά και για να επανορθώσουμε όλα τα δόλια στραβά που χρόνια τώρα εγκατέστησαν εις βάρος ΕΛΛΑΔΟΣ + ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή