Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ύβρις κατά νεκρών και ζώντων…

Όταν τον άνθρωπό σου, που πέθανε απλά "ΜΕ covid" σου τον παραδίδουν συσκευασμένο, μέσα σε διπλή πλαστική σακούλα* και την οδηγία να τον θάψεις με πρωτόκολλο ebola, τυλίγοντας και το φέρετρο με σελοφάν*, που το κατεβάζουν κάποιοι τύποι ντυμένοι αστροναύτες, σου έχουν πει ότι το κάνουν για την προφύλαξή σου!

Γιατί προφανώς ο νεκρός μπορεί να μεταδώσει αναπνευστική ίωση!

Δηλαδή την ώρα που μεταφέρεις τον πεθαμένο, μπορεί εκείνος να σου φταρνιστεί ή να σου βήξει επάνω σου και τότε την έβαψες!

Ακόμη και αν δεν σου βήξει, μπορεί οι ιοί που έχει μέσα του μπορεί να πάρουν φόρα και να πηδήξουν πάνω σου και να σου επιτεθούν. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πνεύμα είναι ότι μέσα σε ένα πτώμα, υπάρχουν ιοί που παραμένουν... ζωντανοί και επικίνδυνοι! 

ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΒΛΗΤΟ";

Τώρα, αγαπητέ αψέκαστε καταναλωτή "επιστημονικού" σανού, έρχονται και σου

λένε ότι τα εντόσθια του νεκρού με Covid είναι... αποστειρωμένα και κατάλληλα για μεταμόσχευση! 

Αν σου έχουν μείνει έστω 5 εγκεφαλικά κύτταρα, που δεν σου τα έκαψαν οι Βασιλακόπουλοι, οι Τατιάνες και οι Παγώνες, κάθισε και σκέψου που στην ευχή κρύβει ο πεθαμένος τους ζωντανούς και επικίνδυνους αναπνευστικούς ιούς, αφού ο οργανισμός του είναι αποστειρωμένος και κάθε όργανό του μπορεί να μεταμοσχευθεί! 

Μετά ΙΣΩΣ αντιληφθείς γιατί σου τον παραδίδουν "συσκευασμένο" και με την εντολή να ΜΗΝ γίνει νεκροτομή, όπου θα διαπιστώνονταν το ακριβές αίτιο θανάτου. 

ΣΥΣΤΑΣΗ: Όταν παρακολουθείς πετσοταϊσμένα κανάλια, πίνε και λίγο νερό, γιατί ο σανός γρατζουνάει το φάρυγγα, όπως κατεβαίνει... 

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

 

ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΐΑ ΣΟΥ.

---

σχόλια: ....  

* εκτός οικογενειακού τάφου, σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, με επιτρεπτή δια νόμου την αποτέφρωση (και αυτοδιάθεση του σώματος του νεκρού) για να καλυφθούν τα ίχνη του εγκλήματος, αυτό κι αν είναι ύβρις. 

κι ΑΝ τα όργανα του παθόντος είναι όντως υγιή για μεταμόσχευση, η συνέχιση κάλυψης του νεκρού με σακκούλα, με απαγορευμένη την νεκροψία, για να μην ελέγξουν οι ιατροδικαστές τι; την αιτία θανάτου; την διαπίστωση αφαιρεθέντων οργάνων; προσβάλει πλην των νεκρών, μαζί με τους οικείους τους ζωντανούς και τους εμπλεκόμενους ιατρούς, για υποψία χρηματισμού. Τ' ακούσαμε ότι έτυχαν επιδότησης (νοσοκομεία και γιατροί) για κάθε κρούσμα. Να έχουμε υπόνοια και για εμπόριο οργάνων; ξέρουμε ότι η δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια στο ''σύστημα''. Οι γιατροί ΑΝ είναι καθαροί δέχονται την σπίλωση του ονόματός τους;         

κι έρχεται η ώρα, να αλλάξει κάποιος τον άξονα που βλέπει τα πράματα. Για τον Θεό, δεν υπάρχουν ζωντανοί και νεκροί, αλλά όλοι είναι ζωντανοί. Μερικοί ντυμένοι με τα χοϊκά ενδύματα και μερικοί γυμνοί από αυτά [οι λογιζόμενοι νεκροί γιαυτό και η εκκλησία τους ονομάζει κεκοιμημένους]. 

Ο λογισμός του κοσμικού ανθρώπου, χαράσσει μια τομή κάθετη και λέει: από δω οι ζωντανοί (βιολογικά) και ορώμενοι κι από κεί οι νεκροί (βιολογικά) και αόρατοι, προβαίνοντας σε έναν διαχωρισμό, δεξιάς και αριστερής επίγνωσης.   

Τον αγ.Ιωσήφ τον ησυχαστή τον συμβούλευε και δίδασκε ο άγγελός του, πως να πολεμά σταυροειδώς (και νικά) τους αντιπάλους του.

Έτσι, στην προηγούμενη κοσμική κάθετη τομή, χαράσσουμε εμείς την οριζόντια, που χωρίζει χάσμα μέγα την άνω ΖΩΗ από την κάτω (αιώνια κι αυτή) ζωή, αλλά χωρίς Χριστό, και μακάρι να εργαζόμαστε για τα σπουδαία άνω. Ναι μεν χους εις χουν και πνεύμα εις Πνεύμα απελεύσει με το φοβερό μυστήριο του θανάτου και τον χωρισμό της ψυχής από το σώμα, αλλά όταν το πνεύμα των χοϊκών εξελεύσεται, επιστρέφει στην γη και απόλυται, μαζί με τους διαλογισμούς τους... Αἴνει, ἡ ψυχή μου, τὸν Κύριον· αἰνέσω Κύριον ἐν τῇ ζωῇ μου, ψαλῶ τῷ Θεῷ μου ἕως ὑπάρχω. μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχοντας, ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία. ἐξελεύσεται τὸ πνεῦμα αὐτοῦ. καὶ ἐπιστρέψει εἰς τὴν γῆν αὐτοῦ· ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ ἀπολοῦνται πάντες οἱ διαλογισμοὶ αὐτοῦ. (ΨΑΛΜΟΣ ρμε' -145ος). 

Με την αδιαφορία και τον πόλεμο κατά του σταυρού, που είναι στην πράξη η υποτίμηση της πνευματικής διάστασης, μη αντίληψη της άλλης κοσμοθεωρίας και μη χάραξη κατά Θεό, ορίων (άνω - κάτω), η ψυχή ακολουθεί μοιραίως τους άρχοντες και υιούς ανθρώπων πειθόμενος στα εντάλματά τους, που δεν κυοφορούν σωτηρία.... κι αυτό γιατί σωσμένος έχει ρίζα το σώος, δλδ ολοκληρωμένος. 

Με την μονοδιάστατη οπτική και δράση (με άξονα τα βιολογικά και μόνο) η ζωή είναι ελλειπής, ατελής, μισή, ξεκινά και καταλήγει στον μισάνθρωπο, αντί να βαδίζει σταυροειδώς προς Τον τέλειο φιλάνθρωπο Α+Ω.... 

Και, όπως οι κοσμικοί διαχωρίζουν με μια γραμμή τους ζωντανούς από τους νεκρούς, έτσι κι οι πνευματικοί μας βοηθάνε να διαχωρίσουμε τον κόσμο (από τώρα) σε νεκρούς, τεθανατωμένους τη αμαρτία, να δούμε την κατάστασή μας και να ποθήσουμε και εργαστούμε να περάσουμε από τώρα και στους αιώνες με τους ζωντανούς (δια και εν XC). 

Τότε, τα φαινόμενα δεν απατούν, παρά το ότι μερικές φορές οι νομιζόμενοι ζωντανοί έχουν σφίζουσα βιολογική υγεία και κινητικότητα σε σχέση με τους ακίνητους ή ασθενείς. 

Σκοπός μας είναι να τακτοποιηθούμε, να βαδίσουμε την ήδη στηθείσα για μας γέφυρα την μετάγουσα εκ της γης στον ουρανό και μη παραμείνουμε αμετανόητοι. Αμήν να προλάβουμε. 

Είναι θέμα ελεύθερης επιλογής, αλλά η ύβρις που ξεκινά από τον απάνθρωπο (με τους εν επιγνώσει ή εν αγνοία συνεργάτες και ''υποτακτικούς'' του), ‘’περνά’’ από τον συνάνθρωπο στον Θεό. Το ίδιο ισχύει με όλες τις συμπεριφορές, θετικές ή αρνητικές (όπως φαίνεται από το ευαγγέλιο της κρίσεως) που θα τύχουν ένδικης μισθαποδοσίας... έρχομαι ταχύ, αποδούναι εκάστω.... 

Ευτυχώς βέβαια, κάθε δράση προκαλεί (θεϊκή, συμπαντική και ανθρώπινη) αντίδραση (νέμεσις) που την αναμένουμε, αλλά και μπορούμε να την επισπεύσουμε.  

Αυτό που ‘’κρατά’’ τα μάτια και το νου σε αυτήν την απάνθρωπη ‘’επιστημονικοφανή’’ πίστη, είναι η βραδυκαρδία και η α-νοησία (χωρίς νου Χριστού) … 

Η αμέσως επόμενη λογική αντίδραση, είναι η αποτοξίνωση από τα αποτελέσματα των εμ-βόλιμων εκ διαφόρων θυρίδων (ψυχικά και σωματικά) διαστρεβλωτικά, θανατηφόρα εισαγόμενα σε νου, σώμα και ψυχή, ως πιστευτές πληροφορίες.  Είναι οι δύο ‘’ακίδες’’ του τεχνητού ιού με πνευματική επέκταση, που χρήζουν απόρριψης, γιατί όσο κυκλοφορούν αυτές ελεύθερες αργά ή γρήγορα θα κάνουν την ζημιά τους.      

Αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος είναι να εξ-υπνήσει εκ του ζοφερού ύπνου της αμαρτίας και αποτινάξει τον ζυγό αυτής από μέσα της και από πάνω της…. γιατί οψώνιο της αμαρτίας, ο θάνατος. Κι η πνευματική αντίδραση στο εμ-βόλιο θανάτου, είναι το αντίθετο εμβόλιο. Εμ-βόλιο ζωής (1). Να εμβεί στον ποταμό της ζωής μας Ο Κύριος, όπως τότε με τον Ιορδάνη, ώστε να μην καταλήξει ο ρους στην νεκρά θάλασσα. Όχι τον νομοτελειακό αναπόφευκτο βιολογικό, αλλά τον πνευματικό και στους αιώνες.   

ΔΕΝ είναι θέμα ευφυΐας, αλλά κυρίως πνευματικό. ΔΕΝ είναι θέμα διανοίας που μπορεί να βρεθεί πράγματι ευφυής άνθρωπος που πιστεύει, ή χωρίς αντίσταση αποδέχεται το πολιτικό πρωτόκολλο*, αλλά θέμα νοός. Εκείνου του παράλυτου ενός που τον κουβαλάνε 4 υγιείς και αφού χαλάσουν την σκεπή, τον καταβιβάζουν στους πόδας Του Κυρίου για να λάβει πρωτίστως άφεση αμαρτιών και ακολούθως να απολάβει και την σωματική υγεία. 

Σε κάθε πόλεμο (και επιγείων και ιδίως καλού και κακού) εμφανίζονται ολοέν και καινούρια όπλα. Τώρα, στην φαρέτρα του κακού, προσετέθησαν οι νέες τεχνολογίες.      

ο κύκλος της ζωής όπως ήταν πάντα, αλλά και όπως διαμορφώνεται με τις νέες τεχνολογίες 

με αφορμή την εισελθούσα φυσικοπνευματική ''ακίδα'' και την φυσικοπνευματική ζημιά που θάθελαν να κάνουν οι βασιλείς του κόσμου.... βλέπουμε πως επεβίβασας, έθεσες …. κορόνα στο κεφάλι μας .... 

ὅτι ἐδοκίμασας ἡμᾶς, ὁ Θεός, ἐπύρωσας ἡμᾶς, ὡς πυροῦται τὸ ἀργύριον· εἰσήγαγες ἡμᾶς εἰς τὴν παγίδα, ἔθου θλίψεις ἐπὶ τὸν νῶτον ἡμῶν. ἐπεβίβασας ἀνθρώπους ἐπὶ τὰς κεφαλὰς ἡμῶν, διήλθομεν διὰ πυρὸς καὶ ὕδατος, καὶ ἐξήγαγες ἡμᾶς εἰς ἀναψυχήν. (ψαλμ.ξε’)   

65…. με… πάντοτε να ίσχυε αυτή η επιβίβασις και επιτρεπόμενη αιχμαλωσία, για λόγους εκπαίδευσής μας, στους χώρους ιδίως κατέναντι (ς’) εν σκότει αλλά και απέναντι (5), ως βία και σύνθλιψη, ώστε όποιος θέλει (και αν κουραστεί από τα έξω) να εισέλθει (εντός ημών στην βασιλεία) και αγάπη Του Κυρίου (2).     

από το σχεδιάζων και υλοποιούν (κατειλημένο από τους άρχοντες του κόσμου τούτου) παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που έγινε την 20 Ιαν 2020 (φαίνονται τα 3 6άρια) .... που οι έχοντες υγιή διασκοπία, αισθάνονται την εμβόλιμη ψυχοσωματική δυσθυμία, στον αντίποδα του αγ.Ευθυμίου.  Το 20 20 ... εκ της λεξαριθμικής ταυτότητος Κ Κ .... [και καθ’ύλην (ΚΑΚΟ)].

 

Κι αυτό που απαιτείται, είναι η αποτοξίνωση από την φυσική (έστω και τεχνητή) ακίδα (που δημιουργεί τρίτη κλίμακα dna, όπως και το AIDS), μέσω ψευδαργύρου κλπ... και δι εξομολογήσεως τις πνευματικές ακίδες.... με το να μην επιτρέψουμε την μεγαλύτερη ύβρι που είναι η αλλοίωση του γενετικού μας κώδικα, επιθυμία του αντιπάλου, καταγραφείσα στο εκόνομιστ από το 1992… Κι αυτοί την ‘’δουλειά’’ τους … κι Ο Κύριος απεργαζόμενος για όποιον νου θέλει την έξοδο από την αιχμαλωσία, όπως ιστορικά εργάστηκε (με τον ισραήλ = νους ορώμενος τω Θεώ) και δια χριστοφόρου νοός απεργάζεται διαρκώς.    

περιπλάνηση 40 ετών στην σκιώδη έξοδο, ευθεία τεσσαρακοστή και εξομολόγηση… 

για το βάρος της αμαρτίας και την απελευθέρωση από την αμαρτία - Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς 

Το πόσο μάταιες είναι οι ‘’αποτοξινώσεις’’ που δεν προστρέχουν στο μυστήριο, που απλά αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα με think positive ή άλλες αντιπνευματικές, συναισθηματικές ή διανοητικές μεθόδους, φαίνεται στο παράδειγμα του αερόστατου. 

Το να κρύβεις πίσω σου και να μην βλέπεις το τσουβαλάκι με άμμο, κρατώντας το όμως ΜΕΣΑ στο καλάθι σου, δεν σου προσδίδει ύψος. ΜΟΝΟ με την απόρριψη εκτός καλαθιού (σώματος) μπορεί να υψωθεί ο άνθρωπος (αερόστατο) κι αυτό είναι η μυστηριακή άφεσις αμαρτιών. Κι όχι σαν την κακή παραδουλεύτρα που κρύβει τις σκόνες κάτω από το χαλί. Εκεί το χάλι μας, όσο ακολουθούμε αντιορθόδοξες μεθόδους, μόνο και μόνο επειδή είναι πιασάρικες. Τότε το πολυδιαφημισμένο και χιλιοπροτεινόμενο εξ-ύπνημα… αλλά όσο εξαντλείται στα εξωτερικά, άστοχο. Μακάρι σε ουσία εντός ημών κι όχι απλή ‘’κινητικότητα’’ επανάστασης κατά του ‘’συστήματος’’ με τις παραπληροφορήσεις και επαναπαύσεις συνειδήσεων ότι ‘’κάτι’’ κάνουμε, όντας αυτή η μόνη πραγματική ανάσταση. 

Να ‘’τρέξουμε’’ προς συνάντηση του Φωτός…. όταν Ξημερώσει η Ημέρα της Αφύπνισης… (αγ.Νικολάου βελιμίροβιτς). 

Μονόδρομος, από το πνευματικό αδιέξοδο που αυτοπεριοριστήκαμε και θεραπεία των ύβρεων, χάριτι. Κύριε ελέησον!! Καλή μας Παναγία, βοήθει!!

--- 

* πολλοί γιατροί και ασθενείς (μακάρι να πληθυνθούν) είδαν πως το πολιτικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης του ιού covid, με πολιτικό άξονα μείωσης του πληθυσμού και χωρίς αυτό να είναι συνωμοσιολογία, αφού οι ίδιοι άρχοντες του κόσμου τούτου το ομολογούν, υπερισχύει δυστυχώς του ιατρικού πρωτοκόλλου που ορκίστηκε να σώζει ζωές (και από την πολιτεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εφαρμόζεται, δια νόμου). 

Μακάρι η ευσυνειδησία των ενασχολούμενων ενεργητικά αλλά και των παθητικά αποδεκτών ασθενών, να ενεργοποιηθεί και αυξηθεί, μην τύχει και από την βραδυκάρδια υποταγή ή λόγω υλικών συμφερόντων εκτέλεση του απανθρώπου σχεδίου, βρεθούν άνθρωποι που θα συνεργούν σε αυτήν την αδικία κατά νεκρών και ζώντων, γιατί κατά τον αγ. Νικόλαο Βελιμίροβιτς (στο ''Πως εκδικούνται οι νεκροί'') οι νουθεσίες από τον γνωρίζοντα με ακρίβεια τα δεδομένα, είναι σαφή.  

Όμως ο αδαής δεν φαντάστηκε ότι οι νεκροί είναι πιο δυνατοί από τους ζωντανούς και ότι εκείνος που σκοτώνει αθώο άνθρωπο στην πραγματικότητα δεν νικά αλλά παραδίδει τα όπλα μπροστά στον νεκρό.

...ο κόσμος των δολοφονημένων είναι πιο δυνατός από τους δολοφόνους τους και εκδικείται φοβερά.

με ένα από τα ουαί.. μακάρι συνταρακτικό και διορθωτικό. … 35 ὅπως ἔλθῃ ἐφ᾿ ὑμᾶς πᾶν αἷμα δίκαιον ἐκχυνόμενον ἐπὶ τῆς γῆς ἀπὸ τοῦ αἵματος ῎Αβελ τοῦ δικαίου ἕως τοῦ αἵματος Ζαχαρίου υἱοῦ Βαραχίου, … (Ματθ.κγ’)

(1) Ιούδας ισκαριώτης, κατά Θεόν παιδαγωγία και εμβόλιο (δύο όψεις και προοπτικές)

αμήν προσεγγιζούσης της Σταυροπροσκυνήσεως, σε Αυτόν να ''κρεμάσουμε'' την ζωή μας κι όχι στους δερμάτινους χιτώνες, στην συκή, όπως ο ιούδας.... (με ιούδα να σημαίνει εξομολόγηση)... αμήν (χάριτι και ενεργεία Της Θεοτόκου) να βιώσουμε το ...ἰδοὺ ἡ δούλη Κυρίου· γένοιτό μοι κατὰ τὸ ρῆμά σου. (Λουκ.α'38) μήπως και ξεκινήσει και εν ημίν η ένσαρκη παρουσία Του Κυρίου και ευαγγελισμός....       



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου