Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

εκδήλωση ΣΕΕ στην νότια Αττική




 O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Το νέο πολιτικό κόμμα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες

  
Σας καλεί στις 25 Ιανουαρίου,  ημέρα Τετάρτη
και ώρα 18:30 μ.μ
στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας  
  «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
οδός Ανατολικής Ρωμυλίας 127  Ανω Γλυφάδα

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Με θέμα: Διέξοδος από το Τέλμα και την Σήψη

        Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παρουσιάζεται ως νέο κόμμα στην Ελληνική πολιτική ζωή, σε μια εποχή δύσκολη για την Πατρίδα μας, σε συνθήκες γενικευμένης παρακμής.
       Ιδρύθηκε στις 21η Νοεμβρίου από αξιωματικούς ε.α. και πολύ σύντομα πλαισιώθηκε από σκεπτόμενους πολίτες διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, με μία και μόνο ιδεολογία, την φιλοπατρία.
       Σήμερα σε διάστημα μόλις δύο μηνών, η προσπάθεια αυτή γιγαντώνεται και αγανακτισμένοι πολίτες που κατά καιρούς υποστήριξαν τα διάφορα κόμματα του κοινοβουλίου συσπειρώνονται γύρω από το νέο κόμμα με όραμα την σωτηρία της πατρίδας.
       Απορρίπτουμε κάθε σχέση ή συνεργασία με πρώην πολιτικούς. Αναζητούμε νέες και υγιείς πολιτικές φυσιογνωμίες που αποδέχονται την πρόκληση για πραγματική αλλαγή της σημερινής λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, την τροποποίηση του συντάγματος και των νόμων στα σημεία που υποθάλπουν την διαφθορά και την ατιμωρησία των πολιτικών και των δημόσιων λειτουργών με ότι αυτό συνεπάγεται.
       Διεκδικούμε με δημοκρατικό τρόπο την ανάληψη της εξουσίας για την τιμωρία των ενόχων για την σημερινή άθλια ηθική και οικονομική κατάστασης της πατρίδας μας. Επιδιώκουμε την αλλαγή της νοοτροπίας των νεοελλήνων και την επαναφορά των χρηστών ηθών και εθίμων της Ελληνικής φυλής.
       Με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον πάνω απ΄όλα, την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την αποδοχή νέων θεσμών διαφάνειας και καθημερινής αξιολόγησης των πάντων, ατενίζουμε το μέλλον της χώρας με αισιοδοξία.
       Ευελπιστούμε στην εγκαθίδρυση νέου ήθους και ύφους στην παιδεία, την εργασία, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Όλοι για την Ελλάδα και η Ελλάδα πρώτα για τους Έλληνες και μετά για την Ευρώπη.
       Αν συμφωνείται ελάτε μαζί μας να απαλλαγούμε από το φαύλο πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε στα σημερινά διλήμματα και την καταρράκωση της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας.
       Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στην πραγματική αλλαγή, για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και της χώρας.

                                                                                        ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
                                                                                                                                                                                                      www.syndesmosee.gr

1 σχόλιο: