Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Χθες το απόγευμα 8 Ιανουαρίου του 2022 – Δακρυρροεί η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΒΛΑΧΕΡΝΑ και μαζί της ο Άγιος Παίσιος και ο Άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αδελφοί πριν λίγη ώρα ένας καλός φίλος από την Θράκη μας, με ενημέρωσε για κάτι ΘΑΥΜΑΣΤΟ σαν και αυτά που συμβαίνουν τούτες τις ώρες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και άλλοι τα πιστεύουν και άλλοι τα αμφισβητούν.

Τέλος πάντων όλα αυτά τα ΘΑΥΜΑΣΤΑ δεν είναι προς εντυπωσιασμό αλλά προς προβληματισμό και μετάνοια.

Πως έχει το γεγονός…

Ένα παιδάκι νόσησε από κορονοιό και με τις προσευχές των οικείων του στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ αποθεραπεύτηκε και όλοι μαζί μετέβησαν σε μια γνωστή τους οικογένεια στην Θράκη , η οποία κατέχει μια εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ για να ευχαριστήσουν την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ.

Χαρακτηριστικά όπως μας είπαν το εικόνισμα αυτό με την ΠΑΝΑΓΙΑ την ΒΛΑΧΕΡΝΑ έχει πάνω δεξιά τον Άγιο Παίσιο και δεξιά τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη.

Στην μέση αυτών είναι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Έτυχε να βρεθούν εκεί με τρεις νοσηλεύτριες που βρίσκονται σε αναστολή και όλοι μαζί έκαναν την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας.

Όταν όμως ξεκίνησε η Παράκληση όλοι έμειναν άναυδοι βλέποντας την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ να δακρύζει και όλος ο χώρος άρχισε να ευωδιάζει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι άρχισαν να δακρύζουν οι αγιογραφημένες μορφές του Αγίου Παισίου και του Αγίου Ιωάννη του Βατάτζη που υπήρχαν μέσα στην εικόνα αυτή πάνω δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Το αποτύπωσαν αυτό το έκτακτο θαυμαστό γεγονός με τα κινητά τους και σε λίγο μας ενημέρωσε για αυτό ο καλός φίλος από την ακριτική Θράκη. Μπορεί να ανεβάσουν τις φώτο αυτές προς Δόξα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ στα κοινωνικά δίκτυα μετά.

Προσωπικά όμως συγκλονίστηκα γιατί εκείνη την στιγμή που μάθαινα αυτό το γεγονός επεσήμανα στο άρθρο μας:

” τι τους τσίμπησε τους τούρκους ή τι γνωρίζουν και μιλούν συνέχεια για τα 12 ναυτικά μίλια;” βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/12_8.html

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου