Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


102 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1909.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 102 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.. ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΗ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ –ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΙ ΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ—ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ-ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΉΠΕΙΡΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΗΣΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. Η ΧΩΡΑ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΣΕ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΜΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

(συνέχεια) http://www.drougos.gr/?p=16561


.....ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ/ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ ΕΒΡΟΥ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ».ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ.. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ……ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ....


πηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου