Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

O δήμαρχος Αριαννών μάλλον έχει χάσει τον προσανατολισμό του


Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει πια η εμμονή ορισμένων κύκλων της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη να αποδέχονται την τουρκική προπαγάνδα περί της "ανεξάρτητης δημοκρατίας της δυτικής Θράκης". Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία ο δήμαρχος Αριαννών Ιμπραήμ Σερίφ αποδέχτηκε από τον δήμαρχο της τουρκικής πόλης Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ έναν πίνακα που έχει πάνω του την τουρκική και την σημαία της "ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης".



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ ο Έλληνας πολίτης και δήμαρχος της ελληνικής πόλης Ιμπραήμ Σερίφ συμμετείχε σε εκδήλωση όπου παρατίθεντο η τουρκική σημαία καθώς και η σημαία της ανεξάρτητης «δημοκρατίας της δυτικής Θράκης», ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο Ιμπραήμ Σερίφ παραλαμβάνει τον πίνακα όπου στην γωνία αριστερά φαίνονται οι δύο σημαίες.

Επισημαίνεται ότι ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ τα τελευταία χρόνια δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει συνέχεια την πίστη του στην ελληνοτουρκική φιλία… ασχέτως αν την ίδια στιγμή ομιλεί για "ανεξάρτητη δημοκρατία της δυτικής Θράκης".

Πηγή

κι άλλα θέματα στο: Θράκη Αιγαίο... μεθόριος (από acrobase)

1 σχόλιο:

  1. αυτά συμβαίνουν όταν ο χοϊκός ΑΔΑΜ (Ανατολή Δύση Άρκτος Μεσημβρία) προσανατολίζεται οπουδήποτε αλλού εκτός του νέου ΑΔΑΜ - ΧΡΙΣΤΟΥ ( http://users.otenet.gr/~mystakid/adam2.gif )

    ΑπάντησηΔιαγραφή