Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

νταβός 2023 .... (η άλλη όψις)

από το νταβός 2023, δυο ''λεπτομέρειες'' ....

νομίζω φαίνεται ευκρινώς ότι η εφαπτόμενη στα 3 Ο... πως σχηματίζει τα 3 6άρια (ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι...) ο ΜΑΤΣ να σχεδιάζει κι αυτοί να ''υπηρετούν'' πειθήνια.... οριζοντίως επί γης... 


μπορεί η συγκέντρωση και τα μυστικώς λεγόμενα να είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά προβάλλουν ευκαίρως ακαίρως το ''νόημα''.

... στην δε φωτο, 3 άντρες 3 γυναίκες....  το τρίγωνο προς τα άνω και το τρίγωνο προς τα κάτω.... (ένα εξάκτινο, μια κεφαλή, αλλά χωρίς Νου εντός)

Λέει ο σοφός σολομώντας... αυτός που είναι μέσα στην σπηλιά, στο σκοτάδι, βλέπει αυτόν που είναι στο φως. Αλλά αυτός που είναι στο φως δεν βλέπει αυτόν που είναι μέσα στην σπηλιά. Και σοφά, αυτός που είναι στο Φως και ελεύθερος εκτός του σπηλαίου [του πλάτωνα (1)] δεν χρειάζεται ούτε να γνωρίζει τα συμφωνηθέντα, ούτε νάναι περίεργος για το τι είπαν. Από αλαζονεία (ανοήτου, τον εγωισμό χωρίς νου XC) και θα μας το πουν και θα το επιβάλλουν έμπρακτα. Τους τρελλαίνει η δικτατορία... 

Σε παγκόσμιο επίπεδο κι όχι μόνο ελληνικό, την κορωνίδα του υγιούς πνεύματος, υπάρχει η λύση* και η αντιπρόταση....


   
έχουν αυτοί τα σχέδια τους έχει και ο Θεός... έχει αυτός τους εργάτες και υπηρέτες του, έχει και ο Θεός τους δικούς Του. Σε μας επαφίεται, ποιανού εργάτες θα είμαστε.... Τι νου θα έχουμε, αφού και η κεφαλή ''σχηματίζει'' το εξάκτινο (με τρίγωνο προς τα άνω την όραση και διόραση και τρίγωνο προς τα κάτω, την ακρόαση και διακοή). Ποιον θέλουμε να δούμε και ακούσουμε, να διαισθανθούμε (πνευματικά) και αισθανθούμε (φυσικά) ;;; Κεφαλή και ζωή με αληθινό Θεό (εν ημίν Εμμανουήλ) ή χωρίς Αυτόν... που θέλουμε να περιπατούμε; στον έσω ασφαλισμένο κύκλο της Αληθείας ή στον εξώτερο (και εδώ ίχνος και σκιά στο προβολικό επίπεδο των τοιχείων του σπηλαίου, νοός) ασεβείας; κύκλος Αληθείας και κύκλος ασεβείας… (κύκλῳ οἱ ἀσεβεῖς περιπατοῦσι· Ψαλμ. ια'9)

[περί νοός, σημειώνει ο αγ.Ιουστίνος.... Τί είναι ο ανθρώπινος νους χωρίς τον Χριστό; (Αγ. Ιουστίνος Πόποβιτς) παρατήρηση που αδυνατεί ο άνθρωπος χωρίς νου Χριστού να αποδεχθεί, μόνο που δεν υπάρχουν πέραν αυτών των δύο επιλογών στην ζωή. Ή Χριστόφιλος ἢ Χριστομάχος Τοῦ Ὁσίου Ἰουστίνου Πόποβιτς

Και επειδή το κέντρο της πνευματικής ζωής είναι η καρδιά, εκεί μέσα έχουν στηθεί ένας θρόνος και ένας σταυρός. ...θρόνος και σταυρός (αγ.Αρσενίου Μπόκα) που αναφέρει: .... Ὑπάρχει σ᾿ ἐμᾶς ἕνας θρόνος κι ἕνας σταυρός. Ὅταν ἐμεῖς στεκώ­μεθα στόν θρόνο, ὁ Χριστός μας κάθεται στόν σταυρό, καί ἀντίστροφα.

** Ο έχων κεφαλή χωρίς Χριστό, χωρίς Τον Εμμανουήλ συγκαταλέγεται με τους σταυρωτές Του [όπως (η σημερινή σημαία του ισραήλ) αλλά και παραδέχτηκαν οι ιουδαίοι στην σταύρωση... ουκ έχομεν βασιλέα ει μη καίσαρα.... (Ιωαν.ιθ'15). 

Θέλει την διάκρισή μας, μην μείνουμε στο εξάκτινο σκέτο (όχι απλά κεφαλή χωρίς Χριστό, αλλά θεομάχο και σταυρωτή), γιατί ενώ τους διανοίγεται η οδός της ανόδου (ευθέως Ι, δι Ιησού, και θ,9 ελικοειδώς, αυτοί εμμένουν στον 15 (και μαμωνά)]. Είναι κατάσταση διαχρονική, αλλά όσο έχουμε χρόνο, μπορεί ο σταυρωτής δια μετανοίας και πίστεως και διόρθωσης βίου με την σταυροφορία του, να περάσει στην ευλογημένη θέση του σταυρούμενου, αφού είναι η μόνη πύλη για ανάσταση. (σταυρωτές σταυρούμενοι και κληρονόμοι)].    

Μέσα στην απόλυτη τιμή όλοι ''φιλάνθρωποι'' μοιάζουμε ή καυχώμαστε...  στην πραγματικότητα όμως, έναν από τους δύο ανθρώπους φιλούμε. Ή Τον Κύριο ή τον μαμωνά (οικονομικό φόρουμ). Όλοι φιλόθεοι φαινόμαστε, αλλά έναν από τους δύο θεούς [με αριθμό ανθρώπου 666 ή Τριαδικό Θεό (999) φιλούμε]. Φιλοθεΐα και φιλανθρωπία. Όντας πάλι σε απόλυτη τιμή απόστολοι του ενός και φέροντες έναν σταυρό που μας αναδεικνύει σε καρδιά νου και ζωή, ποιανού εργάτες (2) είμαστε... μη πάντες απόστολοι; μη πάντες σταυροφόροι;

To 2020, πάλι κορόνα και πάλι τα αγαπημένα τους 3 6άρια... σχημάτιζαν. 

Κι αφού ζήσαμε στο πετσί μας τον σχεδιασμό τους... ας οπλιστούμε με κορωνίδα την πίστη και Σταυρό για να εισέλθουμε στο στάδιο (που ποτέ δεν εξήλθαμε...).

Σε λίγο (με το τριώδιο θα ανοίξει) και θα (ξαν)ακουστούν τα ωφέλιμα. 

Μία παράμετρος του καλού αγώνα, είναι να ανεβούμε την συκομορέα [φεύγοντες την μωρία (α-νοησία) και υπερσκελίζοντας την συκή (δερμάτινους χιτώνες) μέσω της διαφάνειας και καθαρότητός τους], για να ακούσουμε το ευλογημένο.... Ζακχαῖε, σπεύσας κατάβηθι· σήμερον γὰρ ἐν τῷ οἴκῳ σου δεῖ με μεῖναι. Κύριε ελέησον.... 

---

* Το κακό μέσα στον κόσμο, ήταν πάντοτε οργανωμένο. Είναι θαυμαστό πάντως πως οι υπηρέτες του απάνθρωπου και καταστροφικού σχεδίου, διακρίνονται από την απόλυτη υπακοή τους, προβάλλοντας και προωθώντας ΜΟΝΟ το θέλημα του ''αφέντη'' τους, που είναι η μαγική πεντάλφα (ως υπόσταση) που θέλει να καθέλξει τους πάντες με το μέρος του. Εκεί και η λύση. Η ένωση εις εν, (υπό προϋποθέσεις) με Την ολκάδα των θελόντων σωθήναι, Η οποία έχει την δική Της σταυρική (σε υπακοή και θέλημα) πεντάλφα. Ἄσπιλε, ἀμόλυντε, ἄφθορε, ἄχραντε, ἁγνὴ Παρθένε, Θεόνυμφε Δέσποινα (τα πέντε άλφα και η πεντάλφα….)

Ο κόσμος εφαρμόζοντας πολιτική, για την καταδυνάστευση των λαών, δίνει την ψευδαίσθηση στον άνθρωπο πως με άλλη πολιτική θα διορθωθούν τα πράματα. Ο αγ.Σωφρόνιος όμως, αναφέρει κάτι πιο βαθύ και αληθινό: 


Από δε τον αγ.Πορφύριο μαθαίνουμε πως... όταν είμαστε μέσα σε ένα δωμάτιο με πολύ σκοτάδι, δεν πολεμάμε αυτό το ίδιο... τζάμπα κόπος και αναποτελεσματικός ... ανοίγουμε ένα παράθυρο, για να μπει φως κι όταν αυτό μπει, το σκοτάδι φεύγει από μόνο του. Αμήν να εισάγουμε Χριστό στον σκοτεινό αυτόν κόσμο, με το άλλο πολίτευμα. Του Σταυρού. 

Να Τον επιθυμήσουμε (6) και εισάγουμε σαν Θεία Κοινωνία (Χ) στην ψυχή κι Αυτός θα εκδηλωθεί και στο πολύπαθο σώμα του κόσμου... αναιρώντας το δηλητήριο του όφεως... *** εισάγεται η χαρά εκλείπει η αρά... καταργείται το φαρμάκι του έρποντος όφεως, όταν λαμβάνουμε το φάρμακο (Θεία Κοινωνία) όπως προτυπώθηκε η ίασις από Τον όρθιο επί της ράβδου του Μωσέως κρεμασθέντα. 

Επλήθυναν οι εργάτες του κακού κι είναι διεσπαρμένοι, σαν άρχοντες (του κόσμου τούτου) σε πολλά επαγγέλματα (πολιτικά, ως σπορά ζιζανίων, φυτευτοί σε όλες τις κυβερνήσεις, κοινωνικά, οικονομικά, ιατρικά, δικαστικά, οικουμενιστική άρρωστη ιεραρχία της εκκλησίας...) όσον αφορά τους εν επιγνώσει, αλλά δυστυχώς όμοια εργασία επιτελούν και ο εν αγνοία κόσμος που δεν έχει αφενός την διάκριση καλού και κακού αλλά και τον τρόπο να αντιδράσει, δεμένοι όλοι με δεσμά προς τον αντίποδα, όντας αυτή η παρατήρηση, μια καλή ευκαιρία για να δραστηριοποιηθεί υγιώς [φυσικώς και υπερφυσικώς δια της ορθοδοξίας, και ‘’δέσει’’ τον πώλο αυτού στην Άμπελο (σαν χριστοφόρο νου), αφού κάθε υιό εκάλεσε εξ αιγύπτου εξάγοντάς τον από την εργασία του παραλόγου (αίγυπτο) και αιχμάλωτο στον νοητό φαραώ]. 

Κι αρχίζει αυτή η ελευθερία, και εξάρτηση με το θείο, όσο ο καθένας εργάζεται πάνω στο τάλαντο, με τα μικρά χαρίσματα που του δόθηκαν, αλλά και υποχρεώσεις ως προς το σύνολο της ανθρωπότητος. Αρχίζει και εργάζεται σαν μέλος σαν κύτταρο εις Εν Σώμα και δη αναστημένο vs τα παράσιτα, τα μικρόβια, τις αμαρτίες που είναι οψώνια του θανάτου. 

Πρόταση δραστηριοποίησης από το ''λογικό'' μούδιασμα που επέρχεται στον νου του ανθρώπου όταν ατενίζει το διογκωμένο κακό (από τους δημοσιογράφους, κι όχι μόνο τους πληρωμένους επαγγελματίες, αλλά και όλους εμάς που αδιάκριτα αναπαραγάγουμε τις κακίες, τα σχέδιά τους, με φόβο και χωρίς ίχνος λύσης) και νομίζει πως μόνος του καλείται να τα βγάλει πέρα. ΟΧΙ δεν είμαστε μόνοι. Ο Κύριος συμπλέει, συνοδοιπορεί, θεραπεύει ως Ιατρός, ψυχές και σώματα και νικά τον κόσμο. Θαρσείτε (παρά τις θλίψεις), αρκεί να Τον έχουμε συγκείμενο, παρά αντι-κείμενο, από άγνοια και αδιαφορία.  Κι εδώ έρχεται η άλλη όψις. Όπως από την μία πληθαίνει το σκοτάδι και από την άλλη υπερπερισσεύει το φως και η χάρις, έτσι και ενώ από την μία πληθαίνουν οι εργάτες (εν επιγνώσει ή οι ηλίθιοι χρήσιμοι του συστήματος), με την γνώση της Αληθείας και με το ενδιαφέρον (vs της αγνοίας και αδιαφορίας) αρχίζει και πολαπλασιάζονται χάρις και εργάτες του θείου σχεδίου. Κι είναι μονόδρομος.     

Κι όμως εμπράκτως όπως θα φανεί στο επόμενο (συναφές) άρθρο με αφορμή τα ΤΡΙΑ “A” του ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ του Τσαλίκη ο άγιος αναφέρει τα ''α'' που πρέπει να ξεσηκώσουμε αγώνα ενάντιά τους, για να νικήσουμε δι ευχών και χάριτι... Την ΑΜΑΡΤΙΑ- ΑΠΙΣΤΙΑ- ΑΣΕΒΕΙΑ (εξηγώντας ότι) αυτά τα ΤΡΙΑ (Α) είναι η πυρηνική γόμωση της πλανητικής καταστροφής και εμείς εμμένουμε σε αυτά και τα λιπαίνουμε με την πονηριά, την αδιαφορία και την καλοπέραση. (Αδιαφορία και Άνεση, σύνολο 5 Α)... 

** λεπτομέρεια αγιογραφίας χαιρετισμών (Ρόδον το αμάραντον) στο γράμμα ''π''. Όχι όποια κι όποια πίστη, αλλά αυτήν που εμφανίζει σε θέα (όραση) και δίνει την δυνατότητα ακρόασης, αμήν και εργασίας του θείου θελήματος. 

(1) Η παράθεση των λιτών αυτών σ+τοιχείων στα τοιχεία του νοός έχει σαν σκοπό  να ενσπείρουν έστω και την μικρή διάθεση ελευθερίας από τα δεσμά**** και αιχμαλωσία, σε όλο το βάθος του ανθρώπου. 

Από την ελάχιστη πνευματική αυτογνωσία πρέπει να γνωρίζουμε, ότι ο νους είναι το προβολικό επίπεδο των ισχυόντων και αιτιών της καρδιάς και της φωτιάς (ς) που κυριαρχεί εντός αυτής, και το οποίο πυρ αναδύει σκέψεις και κινεί το σώμα.  

Πρωτίστως αυτό το εσωκλειόμενο πυρ μας ταλανίζει και διαρκώς μας περισφίγγουν ολοέν και αποπνικτικότερα τα δεσμά του στην ψυχή και στο σώμα...    

Ο δε μύθος του σπηλαίου δεν αφορά μόνο τον νου, το πως ‘’βλέπει’’ και πως αντιμετωπίζει τα πράματα φιλοσοφικά, αλλά ιδίως στο σπήλαιο της καρδιάς (όπου και ζει ο δικός μας ‘’κύκλωπας’’ – εγώ - ), οπότε και απαιτείται η βιωματική λύση, ειδικά όταν τα έξω γενόμενα κλονίζουν την έσω ελπίδα, πίστη και αγάπη (σε Θεό και άνθρωπο - σταυροειδώς), λύση δια Σταυρού σε μέτωπο, ομφαλό, δεξιά (ορατά) και αριστερή (αόρατα) επίγνωση…. 

Καιρός να συνταχθούμε εις Εν και αναλάβουμε τον απ’αιώνων αγώνα των φύσει φιλόσοφων και φιλόθεων ελλήνων, που αυτήν την εποχή έχει την μορφή της μεταποίησης και του ανθρώπου (σε υβρίδιο version 0.2, τον μετάνθρωπο) αλλά και του σύμπαντος (από universe σε metaverse) με μας ενοίκους και αιώνιους δούλους…. με τον αντίδικο τώρα, να χρησιμοποιεί κατά κόρον, όλα τα αναλογικά και ψηφιακά μέσα…. το σύμπαν του Θεού και το μετασύμπαν του ανθρώπου…. και Area 51 και ντπ. Η τελευταία αυτοκρατορία

Κι έρχεται η ώρα, μετά τις νικηφόρες εκβάσεις ενάντια στο σκότος και άλλες αυτοκρατορίες του συνθλιπτικού, προσώπων και εθνών, αγκυλωτού σταυρού (από τους πέρσες και θερμοπύλες, ρωμαϊκή, οθωμανική, γ’ ράιχ αυτοκρατορίες, που σαν κυματοθραύστης η Ελλάδα, άλλαξε προς ελευθερία και ΦΩΣ, τον ρου της ιστορίας)…. να αναλάβουμε την δράση ην προόρισται ο ελληνισμός... με όλον τον υγιή κόσμο ''κάτι'' να περιμένει από εμάς... ας μην τους απογοητεύσουμε. Ούτε αυτούς, ούτε τους προγόνους μας, για νάναι δίκαια υπερήφανοι εν XC οι απόγονοι.... γράφοντας με χρυσά και χριστά γράμματα την προτελευταία σελίδα της ιστορίας του κόσμου....  

[στο βίντεο ακούγεται ο επίσκοπος Κολομβίας να αναφέρει (επιγραμματικά) εγώ ένας ινδιάνος κοιτώ προς την Ελλάδα. Οι έλληνες όμως προς τα πού κοιτούν; ]

https://www.youtube.com/watch?v=7H16w13zm-U

το great reset…. ελληνορθοδόξως ορώμενο

(2) ευχόμενοι (καθ'ημέραν) στον άγιο άγγελό μας να μας περιτοιχίζει και βοηθά και αναδείξει άξιο εργάτη Του, γιατί χωρίς αυτήν την αίτηση και μέριμνα, δίνουμε δικαιώματα εξοστρακισμού στην φυγόκεντρο Ι.... (ι τάγμα δαιμόνων) ΑΝ αυτή υπερισχύσει μέσα στο ΕΙΝΑΙ μας, της κεντρομόλου Ι, Ιησού ... πρέσβευε ὑπὲρ ἐμοῦ πρὸς τὸν Κύριον τοῦ ἐπιστηρίξαι με ἐν τῷ φόβῳ αὐτοῦ καὶ ἄξιον ἀναδεῖξαί με δοῦλον τῆς αὐτοῦ ἀγαθότητος. Ἀμήν.

(3) με πρόφαση το ενεργειακό (αποδεκτό) αποτύπωμα... κατά την ατζέντα του ''άρρωστου'' WEF... 

 
μια καλή ευκαιρία, να επαναπροσδιορίσουμε ποιον δρόμο διαλέγουμε και προς ποιον ''κύριο'' οδηγούμαστε ... Αυτόν που θυσιάζει ψυχή και σώμα για την σωτηρία μας ή για αυτόν που ζητάει ολοέν και περισσότερες (ψυχικές  και σωματικές) θυσίες για χάριν του, έως τον πλήρη αφανισμό και απώλειά μας... τους πρόποδες του όρους Σινά, όπου προσκυνούνται τα είδωλα, ή δι ενεργείας Της φλεγομένης και μη καιομένης Βάτου (Θεοτόκου) προς την κορυφή και θεοπτία. Από τώρα και στους αιώνες...      
αφού οι κοσμοκράτορες ''είδαν'' πως ενσπείροντας τον φόβο ''καλά τα πάνε'' , συνεχίζουν όπως φαίνεται στο σχόλιο του άρθρου την δουλειά τους... αμήν κι εμείς την δική μας, που αφορά την πνευματική ανάβαση που υλοποιείται όσο κάνουμε τον κόσμο και τους δερμάτινους χιτώνες, διάφανους
 
με νοηματική συνέχεια το... πόσο μας αφορά και μας επηρρεάζει το νταβός

2 σχόλια:

  1. (όσον αφορά την επόμενη μέρα των εμβολίων...) το νταβός εξαγγέλει.... Ψηφιακό φακέλωμα, εγκεφαλικά εμφυτεύματα, ανήθικη προπαγάνδα – H φρικτή ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ''
    Το διεθνές υγειονομικό «φακέλωμα» είναι μία εκ των βασικών επιδιώξεων του WEF, ώστε να διασφαλιστεί η θεσμική οδός για μόνιμη, σίγουρη και σταθερή «πελατεία» για τα μελλοντικά σκευάσματα που θα προωθούνται έπειτα από τα μεγάλα deals των «big pharma» με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις.
    Στη δυστοπική ατζέντα συζητήσεων του WEF, αναδείχθηκε και η «εξαιρετική υπόσχεση» της χρήσης συσκευών ανάγνωσης του εγκεφάλου στο εργασιακό περιβάλλον (μέσω εμφυτευμένων τσιπ στον εγκέφαλο ή εξωτερικά τοποθετημένων αισθητήρων), καθώς η παγκόσμια βιομηχανία σπεύδει να επιβιβαστεί στο τρένο του «μετανθρωπισμού» όπου οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε μια άβουλη και πλήρως ελεγχόμενη μάζα «αναβαθμισμένων» ρομπότ, στα πλαίσια ενός παγκόσμιου ψηφιακού ολοκληρωτισμού.
    Η επίμονη προσπάθεια των τεχνοφασιστών να αποικήσουν στους ανθρώπινους εγκεφάλους (Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, Ίλον Μασκ και WEF επενδύουν εκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία εμφύτευσης) και να τοποθετήσουν στο επίκεντρο κάθε λογικού όντος τις «σφραγίδες» των εταιρειών τους καταφέρνοντας να λεηλατήσουν ακόμα και τη σκέψη, αποτελεί μια εκπληκτική επαλήθευση της Αποκάλυψης του Ιωάννη που μιλά για «χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἤ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αυτή η Ορθόδοξη Πίστη, αυτή που κράτησε την (Παγκόσμια) Πατρίδα Ελλάδα, να πει όχι στους Ιταλούς για να μην πάνε
    και κατακτήσουν άλλους λαούς.
    Αυτή η Πίστη, κράτησε το '30 και το '40 τούς Έλληνες,
    και κρατά τους Έλληνες, που φύγανε απο δω
    (από την Ελλάδα) το '30 και το '40, και καρποφορουν σε μακρυνές χωρες, όπως στην Παραγουάη...
    που είχαμε Πρόεδρο Έλληνα,
    όπως στη Βενεζουέλα...
    που δημιούργησαν, διότι είναι
    Καρπόφοροι Άνθρωποι.
    Η Πίστη των Ελλήνων, λοιπόν,
    αν μας βλέπετε
    -και το έλεγα και στην κυρία Μαρία-
    εμείς
    κοιτάμε προς την Ελλάδα,
    δεν ξέρω όμως προς τα που κοιτάνε
    οι Έλληνες.
    Και θελω σήμερα,
    να σας παρακαλέσω,
    εσείς που είσθε τα Παιδιά των Ελλήνων,
    που δεν κατεβάσανε ποτέ την Σημαία,
    που δεν προσβάλλανε ποτέ τον Πολιτισμό τους, που δεν αρνήθηκαν την δική τους Πατρίδα, έως αυτήν την ώρα,
    που τους κυνηγούσανε εις την Σμύρνη,
    και στον Πόντο, και στην Πόλη,
    και φύγανε, και ήρθαν εδώ, και αρχίσανε
    από το μηδέν καινούργια χωριά,
    και τι έφερε αυτη η γιαγιά κι αυτός ο παππούς, μια εικόνα εφερε στα χέρια του, πόσες εικόνες σωθήκαν...
    Παρακαλώ, μην προσβάλλετε τον Ελληνισμό, μην προσβάλλετε την Ελλάδα,
    μην βάλετε, παρακαλώ, νερό στο κρασί, Στώμεν Καλώς,
    η Ελλάς είναι το Κέντρο τής Πίστεως,
    τα Ιεροσόλυμα είναι Αγία Πόλη,
    αλλά εμείς όταν θέλουμε να μάθουμε τον Χριστιανισμό, την Ορθοδοξία και την Πίστη, στην Ελλάδα ερχόμαστε,
    εγώ ο Ινδιάνος, με (τα) σχισμένα μάτια,
    δεν πάω στην Ρουμανία, δεν πάω στην Ρωσσία,
    έρχομαι εδώ.»

    Ινδιάνος, ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Κολομβίας κ Βενεζουέλας Τιμόθεος, βοηθός επισκόπου τής Αρχιεπισκοπής Μεξικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή